EXCLUSIV  Dide, amenzi: Să nu se sperie! Avem avocați în spate - VIDEO

Dide, unul dintre cei mai cunoscuți protestatari, a vorbit, la DC News, despre amenzi. Cu această ocazie, a transmis cetățenilor un mesaj important.

Dide, în cadrul interviului, a reiterat faptul că nu își dorește ca oamenii să fie speriați de amenzile pe care le-ar putea primi în urma participării la un protest.

"Am vorbit foarte mult despre aceste amenzi pe care noi le primim. Noi suntem o echipă, colaborăm, discutăm, avem avocați în spate. Nu vreau ca cetățenii să fie speriați de aceste amenzi. Ele vin și dacă protestele sunt - așa cum cetățenii sunt informați prin presă - autorizate. Nu există protest autorizat, ci protest declarat. Am spus-o și o să o mai spun.

Legea prevede declararea protestului: adică eu îl informez pe primar că voi protesta. Eu nu cer voie primarului să protestez. Am dreptul de liberă exprimare garantat prin Constituție. Atunci, eu îl informez pe primar că vreau să protestez. Apoi mă prezint la locul respectiv și protestez pașnic", a spus Dide.

Amenzi anulate

"Chiar dacă declarăm sau nu protestele, ei ne amendează. Nu vreau ca cetățenii să se sperie de acest lucru. Noi îi asigurăm de suportul necesar, astfel încât să contestăm aceste amenzi. Majoritatea amenzilor de la protestele pașnice au fost anulate. Există, într-adevăr, și amenzi care nu au fost anulate, pentru că acolo legea este interpretabilă", a mai spus Dide în cadrul interviului acordat DC News.

VEZI ȘI PROTEST 12 MAI. Dide: Suntem într-un moment de cumpănă - VIDEO

Răspunsul complet, mai jos:

[citeste si]

VIDEO INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel