Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  PROTEST 12 MAI. Dide: Suntem într-un moment de cumpănă - VIDEO

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

PROTEST 12 MAI. Tudor Cârstoiu și Cristian Mihai Dide, doi cunoscuți protestatari, au vorbit despre protestul de sâmbătă la DC News.

PROTEST 12 MAI. "12 mai poate să fie un moment de cotitură în care alegem – puternic și decis – vrem să mergem înspre Europa și valorile democrației liberale. Și de acolo va fi o luptă continuă de a promova și de a aduce aceste valori în toate structurile din țară. Va fi un demers lung", a spus Tudor Cârstoiu.

PROTEST 12 MAI. "Nu se mai discută despre zeci de mii (n.r. de protestatari), cum a fost la Roșia Montană. Marile proteste întotdeaua au reușit pe fond emoțional. Eu îndemn lumea să nu mai iasă emoțional, ci rațional. Să înțeleagă că suntem într-un moment de cumpănă. Le-am dat suficient timp să conducă România în baza votului pe care l-au primit", a spus Dide, adăugând că "trebuie să vină profesioniști care să aducă țara pe un făgaș normal".

PROTEST 12 MAI. "Suntem pe marginea prăpastiei. Dacă nu schimbăm rapid direcția, riscăm foarte, foarte mult", a mai declarat Tudor Cârstoiu.

VEZI ȘI Alegeri "sondaj fulger". Pe cine ar vota protestatarii-VIDEO

PROTEST 12 MAI - ROMÂNIA: București, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Brașov, Bistrița, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Sighetu Marmației, Târgu Mureș, Timișoara și Zalău.

PROTEST 12 MAI - DIASPORA: Amsterdam (Olanda), Bilbao (Spania), Cardiff (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Milano (Italia), München (Germania), Paris (Franța), Reykjavík (Islanda), Toronto (Canada), Viena (Austria) și Würzburg (Germania).

[citeste si]

VIDEO. Interviul integral, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel