EXCLUSIV  Alegeri "sondaj fulger". Pe cine ar vota protestatarii-VIDEO

Protestatari
Protestatari

Tudor Cârstoiu și Cristian Mihai Dide, doi cunoscuți protestatari, au fost invitați la interviurile DC News.

Tinerii au fost întrebați dacă de la lozinca "toate partidele, aceeași mizeri" au ajuns să aibă cu cine vota.  Tudor Cârstoiu și Cristian Mihai Dide au fost rugați să spună ce partid ar alege dacă mâine ar trebui să meargă la urne.

Un partid care respectă principiile democrației

"Aș fi subiectiv dacă aș spune un partid anume pentru că am preferințe clare în acest sens. Pentru mine, cel mai important, este să alegem un partid care respectă principiile democrației liberale, un partid care susține întărirea democrației, care susține întărirea statului de drept, care colaborează strâns cu Europa, cu Bruxelles pentru o România democrată, dezvoltată și demnă", a zis Tudor Cârstoiu la interviurile DC News.

VEZI ȘI: PROTEST 12 mai. Dide, în casă cu "Liviu Dragnea"


"Să nu se înțeleagă că aș mai spune și acum același lucru (n.r. - toate partidele, aceeași mizerie), dat fiind faptul că au apărut și partide noi. Și eu, și Tudor Cârstoiu reprezentăm partide diferite apărute în ultimii doi ani. Și Dacian Cioloș și-a făcut partid. Și USR este un partid cu care se poate discuta. Șansele ca partidele vechi să se reformeze sunt foarte mici, indiferent care ar fi acesta", a completat și Cristian Mihai Dide.

Concluzie despre PSD

Tudor Cârstoiu a adăugat: "Competiția între partide este foarte bună deoarece crește competitivitatea tuturor. Atât timp cât partidele care intră în această competiție susțin principiile democrației liberale, eu sunt un om fericit și reprezentat. De asemenea, consider că singurul partid care nu mai are șanse de reformare este PSD".

[citeste si]

Iată răspunsul integral:

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel