EXCLUSIV  Diana Șoșoacă a dat lovitura fatală marelui partid AUR. Dan Tănasă, du-te să-i aprinzi o lumânare la vii / video

AUR, fără Diana Șoșoacă, e nimic
AUR, fără Diana Șoșoacă, e nimic

Diana Șoșoacă a dat lovitura fatală marelui partid AUR.

Odată cu plecarea ei din partid, s-a terminat! Gata! AUR a dispărut. Degeaba se dă peste cap George Simion și-și donează salariul de parlamentar și zace la două-trei proteste până i se adâncesc cearcănele definitiv, că tot degeaba! AUR nu mai există. De când a plecat Diana Șoșoacă ați mai auzit ceva de AUR? Absolut nimic. Ce să facă George Simion singur? Nimic, că n-are carismă de politician, d-apăi idei mărețe. Și nici multă școală. 

Și dacă tot nu mai are AUR vizibilitate, ce să facă altceva mai bun decât să-și pună parlamentarii să latre?

Mai exact, ce să facă AUR ca să stea în vizorul presei o zi întreagă? Păi dacă nu ai idei, dacă nu faci lucruri pentru votanții tăi, faci panaramă. Îl scoți pe Dan Tănasă să latre la USR, în Parlament, mai rău ca în ultima mahala.

Un bun creștin, așa cum se pretinde Dan Tănasă, în Postul Paștelui, nu a întors celălalt obraz când s-a simțit lezat de parlamentarii USR. Nu. A început să facă efectiv ca ultimul  șmenar de cartier și să-și folosească toate cuvintele știute din vocabularul învățat la școala vieții. Și-a scos pieptul la înaintare, ca un cocoș nervos, și când a văzut că este filmat, a început să-l facă pe Dehelean de la USR păduche și în alte feluri.

Dar să presupunem că te-a enervat parlamentarul de la USR. Nu poți renunța la limbajul de cartier nici măcăr când ești filmat? Asta spune multe caracterul creștinilor la AUR. Creștini. ”Îți ordon să dispari!”, striga Tănasă în Parlament către Dehelean. Cine naiba e Dan Tănasă de ordonă parlamentarilor să dispară din Parlament?! Când a fost întrebat de ce a avut un astfel de comportament, creștinul Dan Tănasă a zis: ”Ce era să fac? Să stau?!” Da, bă Dan Tănasă, să stai, că nu ești în mahala. 

Dar ce să facă și Dan Tănasă? E greu fără Șoșoacă în partid… Eu-l înțeleg. Și când nu faci NIMIC ca parlamentar, trebuie măcar să latri, să nu uite omul care te-a votat că mai exiști pe acolo.

Așa că Dan Tănasă, lasă mahalagismul și du-te să aprinzi o lumânare la vii pentru Diana Șoșoacă pentru că dacă nu era ea, nu mai urlai, ca un domn, în costum, în Parlament la USR, pe un salariu gras, ci în Harghita și Covasna împotriva ungurilor.

VEZI ȘI: Cel mai mare secret al lui George Simion. MISTERUL ANULUI stă într-un calcul simplu: 1.000 lei

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel