Descoperă arhiva fotografică AGERPRES la Muzeul Național de Istorie a României

Agenția Națională de Presă AGERPRES și Muzeul Național de Istorie  vă invita să descoperiți ARHIVA FOTOGRAFICĂ AGERPRES. Vernisajul de fotografie istorică va avea loc marți, 24 mai 2016, ora 13:00, la sediul Muzeului Național de Istorie a României din Calea Victoriei nr. 12, sector 3, București. 

În cadrul expoziției sunt prezentate 65 de imagini din arhiva AGERPRES, ce vorbesc despre istoria României, însoțite de o serie de cărți poștale din colecția MNIR ilustrând orașe ale țării în perioada ante- și interbelică.

Expoziția este deschisă între 24 mai și 31 iulie 2016, de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00 - 18.00. Accesul se face în baza tarifului unic impus de către MNIR.

Despre AGERPRES

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

[citeste si]

Agenția Națională de Presă AGERPRES

Biroul Comunicare, Branding şi Relații Internaționale E-mail: [email protected]

Despre MNIR

Muzeul Național de Istorie a României, inaugurat în anul 1972, este una dintre instituțiile reprezentative ale culturii românești. Muzeul este adăpostit într-o clădire monument istoric, denumită în trecut Palatul Poștelor, aflată în cuprinsul vechiului centru istoric al Bucureștiului. Prin colecțiile sale, MNIR deține un fond foarte valoros de bunuri de patrimoniu mobil care ilustrează toate perioadele semnificative din trecutul poporului român, cât și din vremea unor civilizații care au existat în vechime pe actualul teritoriu al țării noastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel