Deputații PDL, Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, audiați la DNA

Deputatul PDL, Cornel Sămărtinean, la ieşirea din sediul DNA. Foto: pressalert.ro
Deputatul PDL, Cornel Sămărtinean, la ieşirea din sediul DNA. Foto: pressalert.ro

Din câte se pare, afacerile legate de modernizarea aeroporturilor se lasă cu arestări și anchete la DNA. După reținerea președintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, în urma unor contracte derulate cu firme care au realizat modernizarea aeroportului din Cluj, procurorii DNA au început anchetarea liderilor PDL la Timișoara. Şeful PDL Timiş, împreună cu deputaţii Popoviciu şi Sămărtinean sunt  cercetaţi penal de DNA pentru afacerile de la aeroportul Timişoara.

Președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, împreună cu colegii săi de partid, deputații Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, au fost chemați, vineri, la sediul DNA Timişoara pentru a fi audiați în dosarul închirierii spațiilor comerciale de pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia", scrie pressalert.ro.

Citește și: Război în PDL între Falcă și Popoviciu: "E un bou". "E un nimeni"

Fostul director al aeroportului, Cornel Sămărtinean este acuzat de abuz în serviciu, în timp ce Ostaficiuc şi Popoviciu sunt anchetaţi penal pentru instigare la abuz în serviciu. Deputatul Popoviciu a negat în permanenţă că ar avea vreo legătură cu firma verişorului său.

"Vărul meu poate să apară peste tot. Eu apar undeva în acte, că toată lume în aeroport spune că este barul lui Popoviciu?, pentru că este vărul meu nu mai are voie să facă nicio afacere în ţara asta. Este o simplă întâmplare că acest văr al meu a vrut să facă ceva la gară şi mai apoi a mers la aeroport.Ce să faci, asta e, rudele nu poți să ți le alegi", declara deputatul democrat liberal în urmă cu câteva zile. 

Citește și: Scandal între Popoviciu și primarul Nicolae Robu la Timișoara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel