Război în PDL între Falcă și Popoviciu: ”E un bou”. ”E un nimeni”

gheorghe Falcă dc
gheorghe Falcă dc

Vicepreședintele PDL care a cerut de curând excluderea unor persoane importante din partid, Alin Popoviciu, și primarul Aradului, fin a lui Traian Băsescu și susținător al Elenei Udrea, Gheorghe Falcă, se ceartă ca la ușa cortului. Acesta din urmă susține că Popoviciu e un ”bou” care face partidul de râs la TV și îl sfătuiește să citească mai multe cărți. Replica vicelui PDL: ”E un nimeni. Să-și rezolve problemele cu DNA”.

”E un bou și face partidul de râs pe la televiziuni. Nu-l trimite nimeni acolo, se duce singur, vorbește numai prostii și de cele mai multe ori e nepregătit pentru tema aflată în discuție. Mă sună oamenii din teritoriu, de exemplu de la Satu Mare și îmi spun să-l iau pe Popoviciu de pe ecran că nu știe nimic și ne face numai deservicii. Ce să mai zic, omul ăsta ca să ajungă politician mai are de citit multe cărți”, a declarat Falcă, la Timișoara, prezent la o dezbatere privind regionalizarea, potrivit cotidianul.ro.

Contraatacul lui Popoviciu îl lovește pe Falcă în ... sporturile de iarnă?! Vicepreședintele PDL îi amintește edilului că toate echipamentele de schi pe care el și soția sa le au sunt ale lui Popoviciu. ”atunci mă lingea undeva, iar acum mă înjură. El l-a făcut bou și pe Boc, a vorbit urât și despre Elena Udrea și despre Vasile Blaga. Diferența ditre mine și el e că pe Falcă nu vrea să-l scoată partidul la televizor. El să-și rezolve, mai întâi, problemele cu DNA-ul”.

”Nici pentru partid Falcă nu mai înseamnă nimic. Dacă vrea să revină și să se pună la punct cu tot ce s-a întâmplat în partid în această perioadă să mă caute și îi fac un briefing cu tot ce trebuie, ca la televizor”, a continuat Alin Popoviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel