EXCLUSIV  Defecţiune la metrou, 19 septembrie. Revoltă în rândul călătorilor: Habar nu au să gestioneze astfel de situaţii

METROU
METROU

O defecţiune tehnică la metrou produsă joi seara, pe Magistrala Berceni - Pipera a provocat întârzieri în circulaţia trenurilor şi, implicit, aglomeraţie în staţii. 

 Joi seara s-a produs o defecţiune la metrou, pe Magistrala Berceni - Pipera. Metrorex a informat că "Astăzi (joi, n.r.) la ora 18:20, urmare a unei scăderi de tensiune în calea de rulare în staţia de metrou Piaţa Victoriei se circulă pe un singur fie între Piaţa Romană şi Pipera", lucru care a provocat întârzieri în circulaţia trenurilor şi aglomeraţie în staţii.

Iată ce ne-a scris o cititoare care a fost nevoită să aştepte zeci de minute în staţie: 

"Legat de incidentul de la metrou de astăzi: după ce am stat 50 de minute să aşteptăm, la Pipera, fiind plimbaţi de la un peron la altul, unul dintre vatmani ne-a spus că metroul în care eram urcaţi deja de 15 minute se retrage din circulaţie, pentru a ne face să ne dăm jos, ca mai apoi, tot acelaşi metrou să plece. Vatmanul si paznicul sfrijit (unul singur era) râdeau pur şi simplu de oameni, minţindu-i că se retrage, ulterior urcând în același metrou. A stat şi paznicul în cabina vatmanului, nemaiavând curaj să iasă. Pe scurt, Metrorex chiar şi-a bătut joc de oameni şi nu au habar deloc în a gestiona situaţiile de criză."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel