“Declară-ți dragostea la Kanal D”, în februarie

În luna februarie ne măsurăm timpul în declarații de dragoste, la Kanal D.

Începând de miercuri, 1 februarie 2012, dragostea se vede la televizor în cadrul campaniei “Declară-ți dragostea la Kanal D” derulată în emisiunea “Te vreau lângă mine”. Exprimă-ți sentimentele în cel mai interesant mod, iar o țară întreagă va putea afla ce simți pentru jumatatea ta. Cele mai frumoase declarații de dragoste din emisiunea “Te vreau lângă mine”, prezentată de Niculina Stoican vor fi premiate săptămânal cu un sejur de o săptămână la munte, potrivit unui comunicat de presă.

”Echipa celui mai îndrăgit show matrimonial din România, va ajunge în toate colțurile țării pentru a-i găsi pe cei mai îndrăgostiți români. Florin Maxineanu, reporterul emisiunii, va căuta de luni până vineri, cele mai haioase moduri prin care românii pot să-și exprime dragostea.

Pentru a celebra într-un mod special luna îndrăgostiților, campania “Declară-ți dragostea la Kanal D” a creat un imn special interpretat de formația Etajul 4. Videoclipul melodiei “Te vreau lângă mine”, realizat de Kanal D, il puteți urmări online pe www.kanald.ro.

Tot miercuri, 1 februarie 2012, Kanal D lansează pe pagina oficiala de Facebook - http://www.facebook.com/KanalDRomânia - aplicația “Tu cui îi spui te vreau lângă mine?” prin care fanii rețelelor de socializare pot să afle care este jumătatea lor.

“În luna februarie îi invităm pe români să-și declare dragostea la televizor, iar pentru asta îi vom premia și le vom oferi o mulțime de cadouri surpriză. Vrem să le vedem chipul încărcat de fericire și iubire, vrem să spună din toata inima <<Te vreau lângă mine>>. Luna aceasta ne măsurăm timpul în dragoste și declarații de iubire!”, ne-a spus Niculina Stoican.

Emisiunea “Te vreau lângă mine”, prezentată de Niculina Stoican, la Kanal D, poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 13.15”.

Citește și:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel