Victor Ciutacu, despre scandalul Guran-TVR: Înţelegeam să se zbată lumea dacă plecau Badea sau Gâdea de la Antenă

Plecarea lui Moise Guran de la TVR nu este importantă, este de părere Victor Ciutacu care a adăugat că ”pleacă nimeni de niciunde”.

Victor Ciutacu a declarat pentru www.ziarulring.ro că în scandalul dintre Moise Guran și TVR nu este nimeni victimă, adăugând că ar fi înțeles agitația dacă, de exemplu, ar fi plecat Mihai Gâdea sau Mircea Badea de la Antena 3.

"Nu e nimeni victimă în această situaţie. Nici el, nici TVR. După părerea mea, fără să am pregătire juridică, a fost o înţelegere oneroasă între două societăţi (n.r. - TVR şi societatea lui Moise Guran). Aia cu producţia independentă este... emoţionantă, totul montându-se şi făcându-se în TVR. Nu-l plâng nici pe Moise, dar nici pe cei de la TVR. Guran nu e o pierdere epocală pentru popor, uitaţi-vă la cifrele de audienţă ca să ne înţelegem foarte bine. Înţelegeam să se zbată lumea dacă plecau Badea sau Gâdea de la Antenă, nu că pleacă Moise Guran de la TVR. Pleacă nimeni de niciunde. Un realizator mediocru de emisiuni pleacă de la o televiziune aflată pe marginea prăpastiei. Guran face pe victima, aşa cum a făcut şi când a plecat de la Antena 3", a declarat jurnalistul.

CITEȘTE ȘI: Moise Guran pleacă de la TVR și îi cere demisia lui Stelian Tănase

Moise Guran a anunțat pe blogul său că negocierile cu TVR pentru continuarea emisiunii Biziday au fost unilateral suspendate și îi cere demisia lui Stelian Tănase.

Ziaristul Moise Guran, realizatorul emisiunii Biziday, îi cere demisia președintelui TVR, Stelian Tanase, într-o postare publicată pe blogul lui în care îl acuză pe acesta că nu știe "nimic despre managementul unei societăți cu peste 2000 de angajați" și că este un "politruc, ca Tsipras".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel