Moise Guran pleacă de la TVR și îi cere demisia lui Stelian Tănase

Moise Guran a anunțat pe blogul său că negocierile cu TVR pentru continuarea emisiunii Biziday au fost unilateral suspendate și îi cere demisia lui Stelian Tănase.

Ziaristul Moise Guran, realizatorul emisiunii Biziday, îi cere demisia președintelui TVR, Stelian Tanase, într-o postare publicată pe blogul lui în care îl acuză pe acesta că nu știe "nimic despre managementul unei societăți cu peste 2000 de angajați" și că este un "politruc, ca Tsipras".

”Tentativa dvs de a comenta pe blogul personal situația Greciei este în definitiv amuzantă, mai ales că, după referendumul din Grecia scriați că "Totul se poate prăbuși în jur ca Tsipras să rămînă în picioare." La fel ca Tsipras, dvs țipați că TVR-ului ar trebui să i se șteargă datoriile, dar, de fapt, la fel ca Grecia, TVR nu avea probleme cu datoriile vechi ci cu faptul că nu poate supraviețui fără datorii noi. Cum este posibil ca o societate cu venituri de 123 de milioane de euro în 2014 să nu poată plăti 4 milioane de euro ca să-și securizeze transmisia Campionatului European de Fotbal din 2016, sau, și mai grav, să nu poată plăti 1,5 milioane de euro, eșalonarea către Fisc? Pierderea acelei eșalonări a și dus la blocare conturilor de azi. Un manager ar fi făcut rost de acești bani, domnule Tănase, un politruc, ca Tsipras, sau ca dvs, n-ar fi făcut decât să lărgească și mai mult gaura neagră a datoriilor. Cum este posibil ca la venituri de 123 de milioane de euro să mărești datoriile cu încă 18 milioane de euro? Cum mai poți susține după asta că, dacă ți s-ar șterge datoriile, TVR ar fi în regulă? Dar, ca jurnalist onest, cum poți susține măcar faptul că TVR merită ștergerea datoriilor?”, scrie Moise Guran, pe biziday.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel