DECIZIE privindu-i pe vârstnici. Gavrilescu: Mai marii ţării şi-au dat seama că au greşit

Graţiela Gavrilescu declară că, prin introducerea unui nou interval în care vârstnici pot ieşi din casă li se face dreptate acestora.

"Eu am mare încredere în puterea de discernământ, dată de experiența de viață a seniorilor români! Mai ales că generația bunicilor și cea a părinților noștri, recunoscute a fi fost unele de sacrificiu, au traversat vremuri grele și urâte, cărora au fost capabile să le reziste!

M-a durut să îi văd, în aceste săptămâni, liberi doar două ore, la prânz, și una seara, să își facă și ei cumpărăturile și puțină mișcare!

Trei ore, tocmai ei, cei care zăbovesc mai mult, pentru că aleg cu mai mare atenție ce pun în coșul zilnic, citesc mai greu etichetele și pășesc anevoie... pentru că, da, din păcate, prea puțini dintre ei poartă ușor povara bătrâneții!", a scris deputatul Graţiela Gavrilescu pe Facebook.

"Pentru mulți dintre ei libertatea și egalitatea înseamnă totul!"

"Iată că, în sfârșit, mai-marii țării și-au dat seama că au greșit și vin cu o nouă ordonanță militară, prin care vârstnicilor li se acordă două intervale de mișcare în afara domiciliului: 7.00-11.00 și 19.00-22.00.

Sunt convinsă că sunt conștienți de vulnerabilitatea lor în fața noului virus și nu își vor pune în pericol sănătatea, prin deplasări inutile! Dar se vor simți mai liberi și... 'mai egali' cu ceilalți, iar pentru mulți dintre ei libertatea și egalitatea înseamnă totul!", apreciază Graţiela Gavrilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel