Decizie pentru Carmen Dan în ședința PSD. Ce se întâmplă cu ceilalți membri PSD care au lipsit de la moțiune

Liderii social-democrați s-au reunit, marți, într-o ședință a Consiliului Național Politic pentru a discuta despre eșecul moțiunii de cenzură.

Pe ordinea de zi s-ar afla analiza eșecului moțiunii de cenzură, dar și sancțiunile date parlamentarilor care nu s-au prezentat la ședința Legislativului în care erau programate dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură.

Potrivit Antena 3, Carmen Dan scapă momentan de excluderea din partid, discuția fiind amânată până la finalizarea evaluării actelor medicale inovcate pe baza cărora a lipsit de la ședința de luni. Nu aceeași decizie ar fi fost luată și pentru ceilalți membri PSD care au lipsit de la votul pentru moțiune, aceștia fiind excluși din partid, conform sursei citate.

De la ședința de luni au lipsit cinci parlamentari, respectiv Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă.

Senatorul Carmen Dan a anunțat că se află în autoizolare, deaorece mama sa a fost depistată cu noul coronavirus.

Amintim că moțiunea de cenzură depusă de 205 parlamentari PSD nu a putut fi dezbătută şi votată luni din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenţi doar 226 de senatori şi deputaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel