Urmărește emisiunea live


De unde a luat Vulpița Covid-19. Cum s-ar fi infectat cu noul coronavirus

De unde a luat Vulpița Covid-19?

Se pare că s-a infectat la Blăgești, satul ei de baștină, unde a stat aproximativ o săptămână. Ulterior, s-a infectat și Viorel. Vulpița nu a avut temperatură, doar a avut o stare generală de rău. Inițial, tânăra a crezut că ”are probleme cu bila”.

”Veronica s-a întors de la Blăgești și a zis că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine... Noi avem o echipă medicală care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie. Când ea a acuzat stări de rău, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”, a explicat Mirela Vaida.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel