De ce s-a întors Huidu în televiziune. Cârcotașul vorbește despre accident

Șerban Huidu s-a întors la Prima TV. În 2010, a fost aproape de moarte, după un accident pe o pârtie de schi din Austria. Un an mai târziu, a provocat un accident de circulație în urma căruia trei oameni au murit. Întoarcerea sa în televiziune a adus și critici și aplauze. 

Într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Șerban Huidu a explicat de ce s-a întors tocmai acum, după cinci ani, la "Cronica Cârcotașilor" și a răspuns: "Într-un fel, nu este mare diferență, pentru că n-am plecat niciodată de unde lucrez. Că vor sau nu vor unii, eu asta am făcut de 20 de ani și aș mai încerca să mai fac încă vreo 15 ani măcar, am doar 39 de ani. În mare, nu este o schimbare majoră pentru mine, eu nu m-am dus acasă să dorm cinci ani, dimpotrivă, am făcut foarte multe lucruri doar că, atenția voastră și a publicului era mai mai mică". 

El a mai spus că "Prima TV trece printr-o perioadă nu tocmai veselă și cred că o putem salva doar cei care au stat aici atâția ani". Cât despre Mihai Găinușă, Șerban Huidu spune că-și vorbesc și dezvăluie și că Mișu trebuia să se întoarcă la Prima TV, dar s-a răzgândit. 

Cârcotașul spune că a reușit să meargă mai departe singur, pentru că "pentru a putea să mergi mai departe, trebuie să faci pace tu cu tine. Trebuie să-ți pui în minte lucrurile pro și contra. Ce puteai să faci ca evenimentele să aibă o altă turnură și ce a fost independent de voința mea. Așa am făcut pace". 

Ce spune despre accident

Despre accidentul în urma căruia au murit trei oameni, oficial apăruse informația că Șerban Huidu a încercat să depășească în curbă și a intrat în mașina care circula pe sens opus. Omul de televiziune a povestit pentru sursa citată ce s-a întâmplat din perspectiva sa, a șoferului care se consideră că a provocat accidentul: "Nu am depăşit. Dacă eu depăşeam, acum sigur ispăşeam pedeapsa. În faţa mea era cumnatul meu, alături de care am plecat spre Predeal. Afară ningea, era în octombrie, iar maşina avea caucicuri de vară. Pe jos era mâzgă, iar ei veneau dintr-o curbă la dreapta. Cauciucurile de la mașina mea aveau cam 50.000 de km, deci erau cam la limită. Mașina era mare, iar tracțiunea ei este automată, dar mai mult pe spate. Problema era că aveam ceva kilometri. Am acţionat... mașina s-a dus de spate. Problema a fost că ei venind şi tăind curba, la impact, mașina mea s-a întors. SUV-ul avea 2,5 tone, iar cealaltă o tonă. Mașina lor s-a rostogolit de două ori din impact. Și asta a fost. La impact, viteza era de 51 km. Urmările au fost catastrofale". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel