EXCLUSIV  De ce nu s-a prăbușit PNL în sondaje. Dâncu, analiza momentului: Uitați-vă AICI!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Sociologul Vasile Dâncu a explicat, marți, de ce nu s-a prăbușit PNL în sondaje.

„Nu s-a prăbușit în sondaje pentru că nu are decât nouă luni de guvernare. Nimeni nu cade în nouă luni. Dar, dacă ne uităm la indicatorii pe care îi măsurăm zilnic, privind eficiența guvernamentală și percepția publică în zona guvernamentală, atunci o să observăm că există o mare disparitate în ceea ce privește brandul partidului”, a declarat Vasile Dâncu, marți, în platoul DC News TV, explicând ulterior:

„Sunt mai multe tipuri de variabile când vorbim despre brandul unui partid. Întrebăm cum credeți că s-a descurcat partidul în perspectiva pandemiei, a luptei cu pandemia. Vreo 40 la sută, de exemplu, vor spune că s-a descurcat bine, că a dat legi dure. Întrebăm și despre domeniul economiei. Atunci, avem sub 20 și 80 la sută care sunt împotrivă, spun că nu au făcut nimic pentru economie”, a spus sociologul Vasile Dâncu.

„Deci, un partid și un guvern nu se erodează și nu pică dintr-o dată în sondaje”, a continuat Dâncu. „Lucrul acesta se întâmplă încet. Prima dată acest lucru se vede când studiezi aceste variabile care țin de structura brandului, imaginii unui partid. Când lumea vede că nu ai făcut pentru viitorul copiilor ce trebuie, când nu ai făcut pentru economie, pentru micile întreprinderi, (...) atunci, omul găsește o ocazie să taxeze”, a subliniat sociologul. 

„În cabina de vot este un moment al adevărului”, a conchis Vasile Dâncu.

Bogdan Chirieac și Vasile Dâncu, analiza momentului în emisiunea DC Alegi. Declarații complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel