De ce nu este supărat Ponta pe Băsescu

ponta2
ponta2

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară la România TV, că nu este supărat pe președintele suspendat Traian Băsescu, deoarece îl disprețuiește, condamnându-l, totodată, și pentru că a implicat familiile adversarilor în această luptă politică care a precedat referendumul din 29 iulie.

În cazul în care Curtea Constituțională va invalida votul a peste opt milioane de români, Victor Ponta a precizat că nu-l va împiedica în niciun fel pe președintele suspendat Traian Băsescu să se întoarcă la Palatul Cotroceni, dar, nedorind să jignească votanții, nu-l va legitima.

”Eu nu sunt supărat pe domnul Băsescu, eu îl dispreţuiesc. De fiecare dată când, cu bună credinţă, am vorbit cu domnul Băsescu, răspunsul domniei sale a fost un cuţit înfipt în spate. O dată, de două ori, de trei ori. Dacă CCR va decide că în pofida votului românilor el trebuie să mai stea acolo, eu nu-l voi împiedica în niciun fel, dar nici nu-l voi legitima. Pentru că ar însemna să-i jignesc pe oamenii care au votat”, a afirmat Victor Ponta.

Premierul consideră că războiul lui Traian Băsescu, în care de altfel, trăiește încontinuu, nu se va termina niciodată, acum adversarul președintelui fiind cei care s-au prezentat la urne duminică.

”Traian Băsescu nu ştie să trăiască decât în război şi cred că va continua să se războiască nu cu mine, ci cu cei 8,5 milioane de români care şi-au permis să-i dea un cartonaş roşu”, a explicat Victor Ponta, care a dorit să-și ceară ”el” scuze pentru incidentul cu fiica cea mare a președintelui de la Vila Dante, nu fără a-l acuza pentru atacurile lansate împotriva familiilor celor pe care-i consideră adversari.

”Îmi cer scuze eu pentru incidentul cu Ioana Băsescu, de la vila Dante. Tot ea a scris pe asfalt (referire la mesajele afişate în faţa vilei de protocol, n.r.)... Cea mai mare ticăloşie a lui Traian Băsescu a fost să poarte război cu familiile adversarilor. Şi domnişoara Ioana Băsescu, şi cealaltă domnişoară sunt persoane respectabile şi nu au ce să caute în această poveste. Dar Traian Băsescu culege ce a semănat, căci cine seamănă vânt culege furtună”, a conchis premierul Ponta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel