De ce Harry și William se vor URÎ toată viața. Motivele, dezvăluite acum

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Care sunt motivele pentru care Prințul William și Prințul Harry nu se vor împăca.

Tensiunile dintre Prințul Harry și Prințul William sunt din ce în ce mai pronunțate, odată cu renunțarea Ducilor de Sussex la statutul de membri seniori ai Casei Regale a Marii Britanii. 

De atunci, au apărut o mulțime de declarații, de acuzații, de zvonuri și certuri. 

Mai mult, chiar Prințul Harry a fost cel care a recunoscut, în interviul cu Oprah Winfrey, că între el și fratele său, Prințul William, dar și Prințul Charles, tatăl său, lucrurile nu stau tocmai bine. 

De-a lungul timpului, după mutarea Ducilor de Sussex în SUA, presa britanică a lansat mai multe dezvăluiri, dar ultimele dintre ele arată că pe axa formată din Regina Elisabeta, Prinţul William și Kate Middleton, au existat destule nemulţumiri.

Harry și Meghan, prea cheltuitori. Lucrul care a deranjat toată Familia Regală

O mare parte dintre ele au fost legate de faptul că Prinţul Harry şi Meghan Markle cheltuiau prea mult.

Lipsa de cumpătare arătată de Ducele şi Ducesa de Sussex au stârnit îngrijorarea oficialilor de la Casa Regală. Dezvăluirea vine în contextul în care pe Canalul 5 va fi difuzat documentarul "William și Harry: Prinții în război?".

Mai exact, producţia analizează ultimii ani de tensiuni între cei doi fii ai Prințesei Diana și au fost examinate şi consecințele intrării lui Meghan Markle în Familia Regală. 

În luna iunie 2020, s-a raportat că William și alți membri ai Familiei Regale au devenit îngrijorați de apetitul financiar arătat de cei doi rebeli. Trecuseră 6 luni de când Harry şi Meghan se mutaseră în Canada, timp în care ei ar fi cheltuit 2,4 milioane de lire sterline din banii contribuabililor pentru renovarea Frogmore Cottage. După ce s-au așezat la casa lor, Meghan și Harry au returnat banii. 

În plus, în timp ce Meghan Markle era însărcinată cu Archie, observatorii regali au remarcat că cei doi Duci au făcut cumpărături extravagante.

Mai multe detalii despre adevărata sumă pe care Prințul Charles le-a dat-o ducilor după Megxit, AICI - Datele oficiale din conturi îi dau de gol

Regina Elisabeta, îngrijorată de comportamentul Ducilor de Sussex

Dylan Howard și Andy Tillett au susținut în cartea lor "Royals at War' că modul în care cuplul rebel trata partea financiară a dus la tensiuni cu William.

Regina Elisabeta nu a stat departe de comportamentul celor doi soți și a reacționat.

"Transformarea cheltuielilor lui Harry este dezvăluită ca fiind unul dintre factorii fundamentali din spatele fisurii deschise între el și fratele său, Prințul William. Faptul că Meghan a împrăştiat atât de mulți bani a sunat alarmant pentru Regina Elisabeta, care este conservatoare. Escaladarea războiului a lăsat-o pe Suverană cu un sentiment de frugalitate și economie, în ciuda faptului că este una dintre cele mai bogate femei din lume. Lui Harry nu i-au convenit remarcile Ducesei de Cambridge.

Kate Middleton i-a amintit lui Harry cu blândețe că se întâlnește cu cineva cu o viață, un trecut și o carieră complet diferite și ar fi nevoie de timp, grijă și atenție pentru ca ei să se integreze", se arată în volumul citat, potrivit evz.ro

Harry nu-l va ierta pe William

Cu toate acestea, în ciuda supărărilor Prințului William, adevărul ar fi altul.

Potrivit jurnaliştilor britanici, Harry "nu i-a iertat niciodată lui William că s-a îndoit la început de relația cu Meghan".  

"Mi-am amintit că mi s-a spus că William a avut o conversație cu Harry în jurul datei fixate pentru logodnă; tocmai i-a spus foarte clar că Harry nu trebuia să se grăbească şi să-l anunțe că el și Meghan au avut tot timpul din lume.

Harry bănuise întotdeauna că de la bun început William nu a susţinut complet relația. Aceasta a fost rădăcina problemelor. Atunci au fost semănate acele semințe de nemulțumire și știi, Harry nu şi-a iertat niciodată fratele pentru asta", a declarat Katie Nicholl, corespondent regal la Vanity Fair, potrivit express.co.uk. 

Prințul William a numit-o pe Meghan "femeie nenorocită"

La înmormântarea Prințului Philip, se pare că Prințul William a avut o ieșire nervoasă și într-un cerc restrâns de prieteni ar fi numit-o pe Meghan Markle "femeie nenorocită", citează Page Six. 

Se pare că răbufnirea Ducelui de Cambridge ar veni din modul în care soția Prințului Harry s-a comportat cu personalul de la Palat. 

"Uită-te la felul în care femeia asta nenorocită s-a purtat cu staff-ul meu. Fără milă!", ar fi spus Prințul William.  

William și Harry s-au revăzut după un an la înmormântarea bunicului lor, iar după funeralii, cei doi au avut o discuție de două ore la Castelul Windsor. Potrivit Daily Mail, cei doi frați s-au certat în spatele ușilor închise. 

"Au sărit unul la gâtul altuia. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse", a declarat un apropiat al Casei Regale Britanice potrivit Daily Mail. 

Meghan Markle, "încântată" de scandalul dintre Harry și William. Levin, ipoteză surpriză

Expertul regal Angela Levin a declarat pentru GB News că Meghan Markle nu îşi doreşte ca cei doi fraţi să revină la sentimente mai bune deoarece ea nu priveşte deloc cu ochi buni familia regală britanică.

"Meghan Markle nu vrea ca Harry şi Willliam să mai fie apropiaţi. Iar el face tot posibilul să îi facă pe plac, lucru de înţeles, având în vedere că este soţul ei. Meghan este clar anti familia regală", a declarat Angela Levin. 

Mai mult, aceasta s sublinitat că Prințul Harry a avut o apariţie fugitivă la evenimentul de joia trecută, sosind cu doar zece minute înainte şi plecând imediat după terminarea lui, astfel încât să nu aibă şansa să aibă o discuţie mai profundă cu fratele lui mai mare.

"A sosit doar cu zece minute înainte de dezvelirea statuii, zâmbind larg şi glumind. Sunt sigură că a venit cu lecţia învăţată de acasă. Nu e cazul să dăm nume, să spunem cine l-a învăţat", a mai spus expertul regal, potrivit okmagazine.ro.

Vezi și: Meghan Markle, "doar un CÂINE cu os". Prințul Harry, avertizat. Familia regală lucrează pentru ÎNDEPĂRTAREA ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel