Prințul William a numit-o pe Meghan "femeie nenorocită". Ducii, acuzați că-și udă grădina cu apă sfințită

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Este război total între Meghan Markle și Prințul William. Un nou scandal a izbucnit din cauza Ducilor de Sussex. 

Odată cu intrarea lui Meghan Markle în Familia Regală și deciziile radicale luate de Prințul Harry pentru a-și proteja noua familie formată alături de actiță, odată cu renunțarea la statutul regal și mutarea în Statele Unite ale Americii departe de ceea ce trăise ani de zile, dar și interviul picant și acuzațiile dure aduse în interviul cu Oprah Winfrey, relațiile dintre Prințul Harry cu fratele său, Prințul William, dar și cu tatăl său, Prințul Charles, s-au răcit automat. 

La înmormântarea Prințului Philip, se pare că Prințul William a avut o ieșire nervoasă și într-un cerc restrâns de prieteni ar fi numit-o pe Meghan Markle "femeie nenorocită", citează Page Six

"Au sărit unul la gâtul altuia"

Se pare că răbufnirea Ducelui de Cambridge ar veni din modul în care soția Prințului Harry s-a comportat cu personalul de la Palat. 

"Uită-te la felul în care femeia asta nenorocită s-a purtat cu staff-ul meu. Fără milă!", ar fi spus Prințul William.  

William și Harry s-au revăzut după un an la înmormântarea bunicului lor, iar după funeralii, cei doi au avut o discuție de două ore la Castelul Windsor. Potrivit Daily Mail, cei doi frați s-au certat în spatele ușilor închise. 

"Au sărit unul la gâtul altuia. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse", a declarat un apropiat al Casei Regale Britanice potrivit Daily Mail. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle, acuzaţi că udă grădina cu apă sfântă

Mai exact, vila lor din California, pe care au dat 14,65 milioane de dolari, se află pe vechiul teritoriu deţinut de triburile de indieni Chumash. Ei sunt acuzaţi că pângăresc moştenirea lăsată de vechii indieni.

Meghan și Harry au fost puşi iar la zid, după ce izvorul de apă folosit în irigarea curţii lor este considerat sfânt de către membrii tribului.

Şeful de trib Eleanor Fishburn a dezvăluit acest lucru pentru The Sun şi s-a declarat şocată de ignoranţa celor doi.

"Pentru noi, tribul Chumash, izvorul din curtea lor e sfânt şi e folosit în ceremonii religioase. Nu putem fi de acord ca cei care ne-au ocupat terenurile să folosească această apă la irigarea grădinilor", a declarat Eleanor Fishburn.

Şefa de trib care conduce populaţia de indieni Barbareno-Ventura i-a invitat pe cei doi la masa discuţiilor pentru a-i convinge să nu le mai pângărească apele. Femeia a explicat că a încercat să ia legătura şi cu foştii proprietari, dar tratativele au eşuat lamentabil, potrivit click.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel