Daniel Constantin, conturi ALDE blocate. Acuzații: I se spune din PNL

Daniel Constantin
Daniel Constantin

 Ioan Lazăr, co-preşedinte al ALDE Alba, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că prin încercarea de a bloca conturile partidului, Daniel Constantin ar face 'ce i se spune de sus' şi de către 'prietenii săi din PNL', susţinând despre acesta că este un 'procesoman'. 

'Am văzut ieri (joi - n.r.) că domnul Daniel Constantin, încă actualul nostru coleg, (...), continuă să facă ceea ce a făcut de când îl ştiu eu în ALDE (...). Ce face? (...) Acum am văzut că au încercat, încă nu ştiu sigur dacă au reuşit să blocheze contul partidului. S-a adresat băncii ca să blocheze conturile şi, în cazul ăsta, candidaţii la parlamentare nu pot să-şi recupereze banii, până la deblocarea conturilor. Oricum, este o chestiune de moment. Dânsul face ceea ce i se spune de sus. Cât de sus nu ştiu, dar de sus i se spune ce trebuie să facă şi de la prietenii lui din opoziţie. La PNL avem acolo câţiva 'prieteni' şi îl ghidează', a declarat Ioan Lazăr. 

Co preşedintele ALDE Alba a mai susţinut că Daniel Constantin s-ar opune creşterii partidului. 'Speră dânşii, din 'gaşca' lui, să obţină o ordonanţă preşedinţială ca să blocheze Congresul. Eu sper şi cred că nu vor reuşi să blocheze Congresul. Noi vom merge înainte, ne vom alege o nouă conducere şi ALDE (...) este pe un trend ascendent. Vom merge în continuare pe un trend ascendent, mai ales că poate vom scăpa şi de nişte lichele", a mai spus Lazăr. 

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, joi, că Daniel Constantin, celălalt copreşedinte al formaţiunii, a încercat să blocheze conturile partidului, demers care se bazează pe acţiunea pe care acesta a introdus-o în justiţie împotriva deciziilor Delegaţiei Permanente de convocare a Congresului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel