Daniel Bodnar a fost OPERAT la coloană. Sora activistului: Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță!

Daniel Bodnar a fost operat la coloană. Sora activistului: Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță! Sursă foto: Facebook Daniel Bodnar
Daniel Bodnar a fost operat la coloană. Sora activistului: Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță! Sursă foto: Facebook Daniel Bodnar

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost operat la coloană. Sora acestuia, Daniela Pintican, a prezentat detalii privitoare la operație și la stare de sănătate a activistului.

Acum două nopți, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un accident rutier (mai multe detalii AICI). Cu leziuni puternice la coloana lombară, Daniel a fost transportat la Iași pentru a fi operat.

Astăzi, după operație, sora activistului a postat un mesaj pe pagina de Facebook a lui Daniel:

„Operația lui Daniel a fost finalizată!

Am discutat cu medicii din echipa operatorie, care au făcut ceea ce a ținut de ei, la cele mai înalte standarde și le mulțumim.

Lui Daniel i-au fost refăcuți corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță!

S-a trezit din anestezie. Mâine dimineață urmează să i se facă un examen neurologic.

Va urma o perioadă lungă și intensă de recuperare.Căutăm cele mai bune soluții pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou.

Recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are 2 surori. Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile.

Noi ca familie îl susținem, avem nevoie și de susținerea voastră! Vă mulțumim pentru susținere și pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie și de toți oamenii care îl cunosc și știu că lupta lui a fost, este și va fi pentru dreptate și adevăr.

Cu Dumnezeu înainte!

Dr. Daniela Pintican (sora lui Daniel)“, se arată în mesajul postat pe pagina activistului.

VEZI ȘI: George Simion, despre ACCIDENTUL în care Daniel Bodnar a fost grav rănit: Probabil mafia lemnului a reușit să-l elimine. Am făcut interpelare la MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel