EXCLUSIV  George Simion, despre ACCIDENTUL în care Daniel Bodnar a fost grav rănit: Probabil mafia lemnului a reușit să-l elimine. Am făcut interpelare la MAI

George Simion, Daniel Bodnar, accident, Bucovina
George Simion, Daniel Bodnar, accident, Bucovina

George Simion, liderul partidului AUR, a transmis un mesaj, în exclusivitate pentru DC News, despre accidentul în care activistul Daniel Bodnar, apropiat al acestuia, a fost implicat și despre activitatea pe care acesta o desfășura în Bucovina.

Noaptea trecută, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un accident care i-a cauzat leziuni puternice la coloana lombară (mai multe detalii AICI).

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, liderul Partidului AUR, George Simion, apropiat al activistului, a transmis un mesaj despre activitatea desfășurată de acesta și despre cauzele accidentului în care a fost implicat Daniel Bodnar: 

„Este absolut regretabil ce s-a întâmplat. Probabil, mafia lemnului a câștigat o bătălie și a reușit să-l elimine, fizic, pe Daniel Bodnar. Războiul abia acum începe. Știm cu toții ce jafuri se întâmplă în Bucovina, știm cum este tăiat lemnul și dus către țări străine și știm fărădelegile pe care Schweighofer și companiile adiacente le realizează în toată țara“, a punctat liderul AUR.

„Accidentul a fost cauzat“

„Am presimțit acest lucru în decembrie, când Daniel a avut un accident și a fost atacat cu pietre. Este clar că accidentul de acum e cauzat de aceste atacuri ale mafioților și cred că ar trebui să fie un punct zero pentru un pact național, pentru salvarea pădurilor din Bucovina și din toată țara. Eu și colegii mei ne rugăm pentru Daniel și sperăm că își va reveni cât de curând. Suntem alături de familia acestuia. De asemenea, doi colegi chiar au făcut o interpelare la ministrul Afacerilor Interne și sperăm elucidarea cazului cu maximă celeritate.

Eu îl știu de doi ani, dar el se ocupă de problemele de acolo de ani buni. Întrebarea este de ce nu sunt mai mulți precum Daniel și precum alți activiști civici? Din păcate, îi numeri pe degetele de la o mână. Întreaga țară ar trebui să fie ca Daniel Bodnar“, a conchis George Simion.

De asemenea, George Simion a transmis un mesaj și pe pagina sa de Facebook: 

„Rezistă, Daniel!

Simțeam că vine așa ceva doar că mafia s-a mișcat prea repede.

Să ne rugăm cu toții pentru sănătatea lui Daniel Bodnar și să oprim urgent măcelărirea pădurilor și a românilor....“

VEZI ȘI:  VIDEO. Activist de mediu, ATACAT de tăietorii de lemne. Urmărea un transport suspect. "Ne omoară ăștia!"

VEZI AICI INTERPELAREA MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel