Dăncilă, întrebată care este cel mai sensibil proiect de infrastructură

Anca Murgoci / 12 iun 2019 / 11:02 Salveaza PDF Comentarii
Dăncilă
Descriere foto: Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost întrebată, în cadrul dezbaterii UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, care este cel mai sensibil proiect de infrastructură.

”Cred că sunt mai multe proiecte în care avem probleme și pe care le putem gestiona și din punct de vedere legislativ, și din punct de vedere al birocrației, și din punct de vedere al schimbării modului de abordare. Au vorbit colegii mei de Legea achizațiilor publice. Noi am schimbat-o, dar încă mai sunt lucruri pe care trebuie să le schimbăm. Cred că trebuie să schimbăm și mentalitatea de a acționa pentru că am creat un mod de a acționa pentru fiecare proiect mare și anume contestația. S-a făcut o instituție a celor care contestă, mai puțin justificat sau mai mult justificat. (...) Pe infrastructura rutieră este o mare așteptare. Cred că aici avem mai multe sensibilități la care trebuie să găsim răspunsul potrivit”, a zis Viorica Dăncilă.

Răspunsul complet aici:

 

 

 

La evenimentul organizat de DC Media Group au participat premierul Viorica Dăncilă, Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, Niculae Bădălău, ministrul Economiei și Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27