Dăncilă, despre acuzația că ar fi "teleghidată de statul paralel"

Foto: C. Andreescu
Foto: C. Andreescu

Viorica Dăncilă a declarat, vineri seară, că nu are de ce să convingă pe nimeni din partid că nu e "teleghidată de statul paralel", precizând că dacă ar face asta ar însemna să se dezvinovățească de ceva ce nu există.

"Cred că nu trebuie să conving pe nimeni de acest lucru, pentru că ar însemna să mă dezvinovățesc de ceva ce nu există. Sper că conving de faptul că am puterea, determinarea ca să reformez partidul și să mergem mult mai uniți pentru viitoarele alegeri", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3, fiind întrebată dacă are de gând să-și convingă colegii că nu este "teleghidată de statul pararel".

Premierul a precizat că nu are favoriți pentru echipă, menționând că voturile vor fi cele care vor face diferența, scrie Mediafax.

"Ați văzut că modul de abordare al candidaturilor a fost altul. Am încurajat să candideze cât mai mulți colegi și colege. Voi merge alături de președinte executiv, secretar general, cei care vor avea cât mai multe voturi și bineînțeles girul colegilor. Cred că am făcut primii pași spre reformă, spre un alt mod de abordare. În urma dialogului, argumentelor am ajuns cu toții la concluzia că avem aspecte de statut care trebuie modificate, și acest lucru nu trebuie făcut doar de o persoană", a completat Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel