Dăncilă a răbufnit în PRIMA ședință de Guvern după moțiune la adresa lui Iohannis

Dăncilă
Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a făcut declarații în prima ședință de Guvern după ce a trecut moțiunea de cenzură.

Viorica Dăncilă i-a solicitat, vineri, președintelui Klaus Iohannis să desemneze cât mai rapid un premier care să se prezinte apoi în Parlament cu un program de guvernare și o echipă de membri ai Guvernului.

'PSD îşi va continua lupta (...) şi va lupta în fiecare zi pentru ca această alianţă a austerităţii, care a pus la cale moțiunea de cenzură, să nu ajungă să facă României răul de care este în stare! Este datoria noastră să limităm efectele devastatoare ale haosului în care Klaus Iohannis a aruncat țara, lăsând-o fără viziune și fără un program de guvernare. Sunt un om politic responsabil, îmi doresc stabilitate și bine, atât pentru oameni, cât și pentru țară.' a spus Viorica Dăncilă.

'Îmi doresc ca această perioadă de instabilitate să se încheie cât mai repede pentru că acest blocaj generat de președintele Iohannis durează de prea mult timp și afectează România. Îi solicit președintelui să își îndeplinească atribuțiile și să desemneze cât mai rapid un premier care să se prezinte în fața Parlamentului cu un program de guvernare și un cabinet de miniștri. ' a spus Viorica Dăncilă, în ședința de Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel