Dana Grecu, despre următorul pas în carieră: Va fi altfel

Vineri, Dana Grecu a anunțat că a fost ultima ediție, în acest format, a emisiunii ”La Ordinea Zilei”. Într-un interviu pentru Antena 3, a vorbit despre viitorul său în televiziune.

"E freamăt. E bine că este freamăt. E foarte greu de explicat de ce am luat decizia asta. Am simțit nevoia de o mișcare în viața mea. Cred că e și un pic de oboseală, dincolo de rutină, nevoia de a face altceva. (...) Pentru mine televiziunea, dincolo de anchete și reportaje, unde mă simt ca peștele în apă, a fost o provocare cumplită. Le-am spus oamenilor, eu nu am știut să citesc. Până am întâlnit-o pe doamna profesoară de dicție Ileana Cârstea, pentru mine a fost un coșmar să citesc în fața publicului. Femeia a știu să apese acel punct ca să deblocheze totul în mintea mea, făceam atac de panică. Mă gândeam că trebuie să fie nebuni ăștia care îmi propun. Improvizam foarte mult, băiatul de la prompter era epuizat psihic", a spus Dana Grecu.

[citeste si]

Proiecte noi

”Sper să ne iasă proiectele la care ne gândim. La Ordinea Zilei va fi sub un alt pachet, e un brand prea puternic. O să fie vineri seară, undeva, o să vedem cum facem. Iar duminică o să ne întâlnim pentru niște subiecte, altele decât politică, mai spre zona Adevaruri ascunse. Povești de zi cu zi, oameni  care se mutilează doar ca să îi placă alții. Stăm să ne gândim cum va fi La Ordinea Zilei. Dacă va fi un interviu cu un politician va fi altfel. Mă voi duce eu la el, îl voi lua cu mine”, a mai spus Dana Grecu, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel