Dan Șova lămurește statutul documentelor mutate de Traian Băsescu

Dan Șova, purtător de cuvânt al PSD și fost ministru al Transporturilor, a explicat pentru Antena 3 care trebuie să fie statutul documentelor conținute în arhiva personală a președintelui Traian Băsescu, mutată ieri din sediul PDL, aflat în Aleea Modrogan, numărul 1.

Potrivit celor declarate de către Dan Șova, președintele Traian Băsescu nu avea voie să plece de la Ministerul Transporturilor cu documente și dosare secretizate.

Citește și Dan Șova cere audierea lui Traian Băsescu de către DNA

"Sunt documentele oficiale și documentele care un anumit nivel de secretizare. Cele care sunt documente oficiale pe care le-ar putea obține și presa la simplă cerere și persoana care este ministru sau care a fost ministru, conform legii, nu prezintă o problemă dacă cineva le copiază și își face o arhivă personală. Singurele care ar putea prezenta o problemă sunt documentele secrete, care au circuit special, dar mă îndoiesc că ar putea pleca cineva cu ele, pentru că regimul lor de circulație este unul foarte clar. Copierea documentelor sau scoaterea lor din instituție este interzisă", a declarat pentru sursa citată Dan Șova.

Citește și Traian Băsescu, luat prin surprindere: Am luat-o ieri

Preșdintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Congresul Femeilor Populare, că ieri și-a mutat arhiva personală de la Ministerul Transporturilor și de la Primăria Capitalei din Modrogan 1, fiindu-i teamă că în acel birou se va instala, după fuziunea PNL-PDL, Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel