Traian Băsescu, luat prin surprindere: Am luat-o ieri

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că "știind concesiile uriașe și modul în care PDL a fost pus pe tavă", în fuziunea PNL-PDL, a fost nevoit să-și mute mai devreme decât intenționa arhiva personală de la Ministerul Transporturilor și de la Primărie din sediul actualului PNL: "am hotărât să o iau ieri".

Invitat, sâmbătă, la Congresul Femeilor Populare, organizat la Sinaia, președintele Traian Băsescu a lansat și câteva ironii la adresa democrat-liberalilor: "PDL, actualul PNL, pe care îl conduceam în 2000... Vorba lui Petre Roman, sună ca dracu".

De asemenea, Traian Băsescu a explicat și cum l-a afectat fuziunea PNL-PDL. 

Citește și Elena Udrea dezvăluie secretul succesului ei în politică

"Ieri mi-am luat arhiva. Să știți că până ieri am avut arhiva personală de la Ministerul Transporturilor și de la Primăria Capitalei în Modrogan 1. Dar fiind-mi teamă că în biroul în care statea arhiva o să vină Crin Antonescu, m-am văzut nevoit să o iau pentru că arhiva lăsată acolo încă mai era o legătură a mea cu partidul. Știam că o să o iau cândva, dar nu așa de repede. Știind concesiile uriase și modul în care PDL a fost pus pe tavă... am hotărât să o iau ieri. O mut la PMP", a spus Traian Băsescu, citează hotnews.ro.

"Am fost într-un partid care a dat de trei ori primarul Capitalei și de două ori președintele României. O parte din această istorie rămâne acum la PNL și o adaugă bratienilor", a continuat președintele Băsescu.

Săptămâna aceasta, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat că numele partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL va fi PNL, iar sediul noii formaţiuni va fi în Aleea Modrogan, numărul 1.
De asemenea, Congresul de fuziune al celor două partide va avea loc pe data de 26 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel