Elena Udrea: Sfat important pentru femeile care vor succes în politică

Liderul PMP, Elena Udrea, consideră că femeile care vor să se afirme acum în politică sunt norocoase pentru că pot face "politică pe tocuri", dezvăluind, totodată, și care este secretul succesului.

Elena Udrea a participat sâmbătă, la Sinaia, la deschiderea Congresului Femeilor Populare, invitatul principal al evenimentului fiind chiar președintele Traian Băsescu, "politicianul căruia i se datorează carierele de top ale multor femei în politică", după cum afirmă liderul PMP, într-o postare pe Facebook. 

Citește și Traian Băsescu, despre Ioana Petrescu: A fost o discuție de la tată la copil

"În calitate de primă femeie aleasă preşedinte de partid, am fost onorată şi bucuroasă să le vorbesc colegelor mele. Mi-am amintit de vremurile în care eu am intrat în politică, atunci când modelul feminin era încă inspirat dinainte de 1989: haine cu două numere mai mari, cenuşii, pantofi fără toc, neapărat părul prins în coc iar ochelarii de vedere, chiar falşi, reprezantau un atu. Le-am spus că se pot considera norocoase că astăzi pot face politică pe tocuri şi că le încurajez să fie frumoase, feminine, elegante", explică în continuare Elena Udrea.

Liderul PMP apreciază că "Mentalitatea referitoare la femeile de carieră a evoluat mult în ultimii ani, eu având o contribuţie evidentă de forţare a acestei evoluţii. Dar ceea ce am obţinut astăzi mă face să spun că a meritat tot ce am suportat".

Independența financiară, secretul succesului

De asemenea, președintele PMP a trasat țelul partidului pe care-l conduce - "o femeie prim-ministru şi chiar preşedinte al României", oferind și cheia succesului.

"Şi încă mai sunt multe de făcut: pornind de la solidaritatea feminină şi ajungând la curajul ostentativ de a ne asuma roluri de putere reală în politică, de participare la decizie şi nu doar un rol tolerat, consistent însă pe partea de acţiuni umanitare!!!
Ca o femeie care a stat toată viaţa pe picioarele ei, le-am spus că pentru aceasta, este nevoie să îşi câştige independenţa financiară. Atât în viaţa privată, cât şi în interiorul partidului",  a explicat Elena Udrea.

Citește și ELENA UDREA: 27 de terenuri, 2 case şi bijuterii de 100.000 de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel