Dan Barna, atac la parlamentarii PSD - ALDE: Să vă fie ruşine, domnilor!

Liderul USR, Dan Barna, a lansat un atac dur la adresa parlamentarilor PSD - ALDE după ce aceştia au absentat de la şedinţele comisiilor din Senat şi Camera Deputaţilor. Astfel, proiecte importante au fost amânate din lipsă de cvorum. 

"Astăzi am asistat la o nouă dovadă a dezinteresului total cu care PSD și ALDE tratează subiectele de importanță pentru români.

După bâlbele impardonabile ale guvernului în ce privește situația din Republica Moldova, parlamentarii PSD și ALDE au tratat cu spatele declarația propusă de USR, încă de săptămâna trecută, pentru susținerea guvernului Maia Sandu. Au absentat două zile la rând de la ședințele Comisiilor de politică externă, și-au bătut joc de așteptările cetățenilor Republicii Moldova și de efortul colegilor noștri din Parlament, iar declarația rămâne în pom!

Paradoxal, Tăriceanu a apărut ieri pe la Comisie, transmițând sus și tare cât e de necesară declarația, pentru ca astăzi, după ce a răsuflat ușurat că nu a trecut moțiunea de cenzură, să revină la indolența cu care tratează problemele de interes național.

Rușine, domnilor!", a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel