Daea se ia de europarlamentarul Buda: Nu aude ce vorbeşte

Petre Daea
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, susţine că unii oameni care au răspundere dezinformează opinia publică, făcând referire la declaraţiile europarlamentarului Daniel Buda, fără a-i menţiona numele

'E un domn, europarlamentar, căruia nu-i spun numele, dar care, în momentul aterizării, pentru că probabil sunt probleme la diferenţa de presiune i se înfundă urechile şi ca să le desfunde vorbeşte şi nu se aude ce vorbeşte. Din nefericire nu se informează pentru a transmite informaţii clare societăţii. Eu tot timpul mă informez şi mă folosesc de acea geantă. Aţi văzut-o acolo?', a afirmat, vineri, Petre Daea, răspunzând unei întrebări referitoare la viitorul Politicii Agricole Comune.

Informații exacte

Acesta a precizat că opinia publică va fi informată la timp despre toate noutăţile din PAC, astfel încât presa să poată transmite informaţii exacte.

'Staţi liniştită că mai e până atunci şi vă informăm de fiecare dată ce ştim în aşa fel încât dumneavoastră să transmiteţi exact. Am observat, şi din nefericire oameni care au răspundere, nu se informează şi dezinformează opinia publică. Eu nu vreau să fac acest lucru', a spus Petre Daea, întrebat de jurnalişti dacă se vor egaliza plăţile către fermieri în viitor. Întrebat despre alimentele cu dublu-standard, ministrul a răspuns că România abordează echilibrat această temă, transmiţând informaţii exacte atât consumatorilor cât şi Comisiei Europene.

[citeste si]

Preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a cerut, joi, demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, ca urmare a 'incapacităţii instituţionale' de a finaliza achiziţionarea softului de la APIA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel