Dacian Cioloş a evitat răspunsul la o întrebare cheie

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi seara, într-o emisiune la TVR, că, în cazul în care ar avea o problemă de sănătate, ar căuta un spital din România în care să poată avea încredere.

Întrebat dacă, în cazul unei probleme de sănătate, ar avea încredere să se interneze într-un spital din România, Cioloş a răspuns: 'Caut spitalul în care să pot să am încredere'.

Totodată, întrebat dacă îl găseşte între cele din România, între cele aflate sub risc seismic, între cele care nu au medicamente şi între cele care au probleme de igienă, prim-ministrul a replicat: 'Da. Îl găsesc. Îl găsesc şi l-am... l-am găsit. Sigur că îmi asum şi eu întotdeauna un risc, dar (...) oriunde te duci la un spital îţi asumi un risc. Important este să reducem acele riscuri care nu pot fi asumate de către pacienţi şi care trebuie asumate de stat sau de cel care gestionează spitalul respectiv'.

Prim-ministrul a subliniat că este nevoie de investiţii în infrastructura spitalicească.

'Sunt lucruri care pot fi rezolvate prin legislaţie sau pot fi rezolvate prin buget, dar unele lucruri pot fi rezolvate printr-o mai bună administrare a bugetului şi a resurselor existente pentru un spital sau pentru altul. (...) Avem nevoie de investiţii în infrastructura spitalicească, cred, pentru următorii 15 ani', a arătat Dacian Cioloş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel