EXCLUSIV  Cum se face varza trasă la tigaie a la Cezar Osiceanu. Rețeta plină de savoare / foto

Pilotul Cezar Osiceanu, pasionat de bucătărie, vă prezintă astăzi o rețetă delicioasă, varză trasă la tigaie a la Cezar.

"Prețurile la utilități au luat-o razna și totul e varză! Societatea noastră a primit atâta varză, pardon democrație, că acum totul în ea este... varză! La granițele României totul este varză așa încât haideți sa facem o… varză! 


Avem nevoie de:

1. 2 verze murate tăiate subțire după ce au stat minim 8-10 ore în apă la desărat


2. 2 cepe, una roșie și una albă, tăiate solzișori 


3. 2-300 gr de slăninuță afumată tăiată felii subțiri


4. Câte un ardei iute roșu și verde tăiați rondele 


5. Mirodenii: piper negru măcinat, boia dulce, curry, busuioc


6. Verdeața proaspăta tocată (mărar și pătrunjel) 


7. 8-10 roșii cherry 


8. 2 bucățele de friptură din ceafă de porc 

Și acum la treabă! Călim varza în tigaia de teflon și o punem într-o oală, de preferat de pământ. Călim împreuna ceapa, feliile de slăninuță și rondelele de ardei iute după care le amestecăm cu varza călită și cu mirodeniile. Tragem la tigaie roșiile și le punem în oala de pământ împreună cu restul. Acum haideți să și râdem un pic de toate cele verze și să facem o… mască de varză!", vă transmite pilotul Cezar Osiceanu.

2. -imagine fara descriere- (varza-trasaprc-ccprc-86-la-tigaie-a-la-cezar_69135300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (rosii_80254900.jpg)

4. -imagine fara descriere- (sunca-ceapa-ardei_36446900.jpg)

5. -imagine fara descriere- (sunca-si-ceapa_10465000.jpg)

VEZI ȘI: Supă cremă de ciuperci. Rețetă delicioasă și simplă

Ce spuneți de o supă cremă de ciuperci?

Pilotul Cezar Osiceanu vă propune o supă cremă de ciuperci. Haideți să vedem cum se prepară, pas cu pas! Nu este deloc greu!

„Luați multe ciuperci brune! Le tăiați mărunt și le căliți, iar apoi le fierbeți binișor. Nu uitați să puneți mirodeniile, după gust, dar în ultimul minut de fierbere. Apoi turnați cu încredere și un pahar de vin roze în oala în care fierb ciupercile!

Curățați de coajă și tăiați în felii subțiri ghimbirul după care îl căliți în feliuțe aurii de-a dreptul! Înainte de a o scoate în farfurie, puneți o bucată de brânză Rochefort franțuzească să se topească în supă și amestecați încet ca să se omogenizeze. Pe final, stoarcem picături de lămâie peste!

Scoatem în farfurie supa cremă și introducem în ea feliuțe de ghimbir călite precum gălbiorii într-o punguță de om sărac”, ne-a spus pilotul Cezar Osiceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel