Cum au ajuns Ridzi şi Mincă în PPDD

Dan-Diaconescu
Dan-Diaconescu

Dan Diaconescu afirmă că Monica Iacob Ridzi a ales PPDD la sfatul mamei sale, care este "otevistă convinsă" și Liliana Mincă pentru că a avut "rude în OTV".

OTV este punctul comun în cariera politică pentru Monica Iacob Ridzi şi Liliana Mincă. Conform lui Dan Diaconescu, cele două personaje politice au fost primite în PPDD prin intermediul televiziunii pe care o deţine, scrie rtv.net.

Fostul ministru al Tineretului ar fi ales să candideze pe listele PPDD în urma sfatului pe care l-ar fi primit de la mama sa. "Am primit-o în partid din două motive. În primul rând doamna Ridzi spune că nu a semnat acel ordin de plată de care se face vorbire. Mai mult, a avut nişte procurori care o ameninţau. E modelul tipic de victimă, decât ceea ce se spune. A fost alungată din PDL. În al doilea rând, are în sondaje 78%. Problema e că dacă nu ar fi candidat pe listele PPDD ar fi candidat pe listele USL. Ştiţi de ce a ales PPDD? Pentru că mama ei era o otevistă convinsă şi i-a spus: dragă să nu te prind la uselişti", a precizat Diaconescu. În cazul Lilianei Mincă, lucrurile au stat şi mai simplu. Potrivit declaraţiilor lui Diaconescu, fosta şefă a Loteriei Române a venit direct la sediul televiziunii. "Doamna Mincă a venit la noi, ne-a căutat, ne ştia. Avea rude la noi în OTV, în sensul că matinalii Claudiu şi Cristina au un copil botezat de doamna Mincă", a afirmat patronul OTV, catalogând-o pe noua sa candidată drept "o femeie de fier": "Mulţi spun că seamănă cu Angela Merkel şi la faţă. Este o bună vorbitoare şi va câştiga acolo în Botoşani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel