Cum a fost surprinsă Hillary Clinton după înfrângere

După înfrângerea din alegerile prezidențiale SUA, Hillary Clinton a fost surprinsă la o plimbare prin pădure. Margot Gerster, o susținătoare de a lui Clinton, a întâlnit-o pe aceasta în timp ce se plimba și a vrut să imortalizeze momentul.

Imaginea postată de Margot pe rețelele sociale, alături de Hillary Clinton a devenit virală. Tânăra a dezvăluit că pentru ea, această întâlnire, este mai mult decât o coincidență.

 (w670)

M-am simțit atât de zdrobită după alegerile de ieri și am decis ca cel mai bun mod de a mă relaxa este să ies la plimbare cu fetele mele. Așa că am decis să le duc în unul dintre locurile favorite dinChappaqua. Eram singuri acolo, este într-adevăr un peisaj frumos și relaxant. Când am vrut să plecăm, am auzit un foșnet și când m-am întors să văd ce este, i-am văzut pe Hillary și Bill Clinton, cu câinii lor, făcând același lucru ca mine. Am luat-o în brațe și am vorbit cu ea. I-am zis că unul dintre momentele de mândrie ca mamă, a fost cel în care am luat-o pe Phoebe cu mine să votez. Ea m-a îmbrățișat și mi-a mulțumit, am schimbat câteva vorbe, iar apoi i-am lăsat să își continue plimbarea., a scris Margot Gerster, în dreptul fotografiei postate pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel