CT Popescu: USL şi PDL apelează la strategii primitive şi periculoase

popescu
popescu

Invitat să comenteze cele două evenimente majore care au loc, miercuri,  în Capitală, CT Popescu a declarat la România TV că USL și PDL apelează la "strategii primitive şi periculoase", în loc să ia măsuri executive "care să mai reducă din mizeria" în care trăiesc românii.

 Miercuri, Capitala a fost luată cu asalt de cei peste 70.000 de  simpatizanți care participă la mitingul pentru lansarea candidaților USL la alegerile parlamentare, dar și de desfășurarea Congresului Popularilor Europeni care se desfășoară la Palatul Parlamentului. CT Popescu a declarat la RTV că:  "USL şi PDL apelează la nişte strategii primitive şi periculoase. Este vorba de recăderea civilizaţiei politice din România. USL utilizează Europa drept nicovală şi îi lansează pe cei 7,4 milioane de votanti anti-Băsescu. Cam asta e miza USL. USL nu vrea ca votanţii să plece în marş spre Bruxelles, ci vrea ca oamenii să voteze cum trebuie din punct de vedere al USL în decembrie.

De cealaltă parte, PDL nu conteneşte cu manifestările de admiraţie faţă de Bruxelles, pentru că l-a menţinut în frunte pe Traian Băsescu. Este greşit, pentru că PDL se îndepărtează de poporul român. Dacă s-ar restabili democraţia, singura referinţă trebuie să fie poporul român, nu Bruxelles-ul", a spus Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel