Cristoiu, despre Kovesi: Șefa DNA a murit. S-a născut un om politic

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut o analiză după conferința de presă susținută de Laura Codruța Kovesi în plin scandal cu înregistrările despre DNA.

"Miercuri seara, Codruța Kovesi, șefa DNA, ne-a făcut o surpriză de proporții. După ce timp de cîteva zile, a refuzat să răspundă întrebărilor legitime ale opiniei publice provocate de dezvăluirile incredibile privind abuzurile comise de Unitatea de elită a DNA Ploiești (citat din Codruța Kovesi) în instrumentarea unor dosare, iat-o dispusă să se confrunte cu întreaga presă. Mai mult, pentru a ne ului de data asta, șefa DNA a acceptat să stea două ore de vorbă cu jurnaliștii, să răspundă la toate întrebările, chiar și la cele tendențioase, întrebări formulate astfel încît telespectatorilor să le intre în cap acuzațiile și nu replica la acuzații, nu s-a enervat cînd unii dintre jurnaliști lăsaseră impresia că au primit prin retrocedare microfonul, a evitat să răspundă la mai toate întrebările fără a se vedea asta.

Moment de excepție al politicianului Codruța Kovesi

Impresia de ansamblu a fost a unei personalități care iubește presa, inclusiv, dacă nu chiar mai ales, cea care o înjură.

Miercuri seara, la România9 de la TVR, luînd în discuție conferința de presă, Bogdan Chirieac a susținut c-a fost un moment de excepție al politicianului Codruța Kovesi.

L-am contrazis în direct, atrăgînd atenția că șefa DNA n-a răspuns la nici una dintre întrebările din spațiul public, că a repetat pînă la constipație sloganele pe care le spune din 2013 încoace.

[citeste si]

Conferința de presă a fost un eșec – am concluzionat", a scris Ion Cristoiu. Întregul articol poate fi citit aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel