Cristina Țopescu, mișcare împotriva deputatului Rădulescu (PSD): Vom găsi un avocat

Jurnalista Cristina Țopescu a reacționat după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu le-a transmis străinilor că ”românul nu este mai inferior” ca ei. Adjectivul „inferior” nu are, însă, grade de comparație.

”FITI ATENTI AICI: CREDETI CA DEPUTATUL MITRALIERA AR TREBUI SA DEA SOCOTEALA PENTRU DECLARATIILE PE CARE LE FACE IN NUMELE NOSTRU?

L-am auzit acum pe Costin Georgescu la Realitatea (la Denise Rifai) ca se gandeste serios sa-l dea in judecata pe deputatul mitraliera, Catalin Radulescu. Omul asta nu ne poate reprezenta in Parlament, ne face de rusine in fata intregii tari, in fata Uniunii Europene etc. Eu ma gandesc ca am putea sa ne alaturam domnului Costin Georgescu. Cat sa mai inghitim porcariile acestui om??? Declaratiile politice se bucura de imunitate pana la un punct. Omul asta vorbeste in numele nostru, se exprima de ca si cum noi, cetatenii romani, am gandi la fel. Or fi unii care gandesc la fel ca el, dar noi, multi, nu ! Ganditi-va bine si, daca sunteti de acord, scrieti aici.

Nu va faceti griji de bani, sunt sigura ca vom gasi un avocat care sa lucreze pro bono pentru o asemenea cauza. E un tip de reactie si asta, daca tot vorbim despre ce mai putem face pentru tara asta.

Daca subscrieti la o asemenea actiune, urmariti in continuare pagina mea de fb si o sa va spun ce avem de facut. O sa vorbesc cu domnul Costin Georgescu, un om de mare calitate umana in care am deplina incredere.

Si inca ceva: cei care sunt nationalisti si nu patrioti ( e o diferenta aici ! ), cei care sunt xenofobi si, in consecinta, cred ca putem jigni alte tari, homofobii si cei care nu cred in respectarea drepturilor omului fara deosebire de cetatenie, etnie, rasa, orientare sexuala, etc, nu va obositi sa scrieti aici, nu-mi place sa dau block. Ma intereseaza doar cei care cred ca acest individ a mers deja prea departe. N-am nimic impotriva celorlalti, ii rog doar sa ignore aceasta postare, nu ma deranjeaza asta deloc”, a scris, recent, Cristina Țopescu pe Facebook.

Iată declarația integrală a lui Cătălin Rădulescu:

”Ne-am săturat ca să fim trataţi inferior de către nişte străini. Românul nu e nici sclavul vostru, nu este nici mai inferior (sic!) ca voi. Cred că trebuie făcut acum front comun. Toate ţările astea care sunt nedreptăţite - inclusiv Italia, Spania, Ungaria, Cehia, Polonia - să facă front comun și să arate câtorva ţărişoare că nu le pot numi ţări - Germania, Franța , Olanda, Austria , să le arate că majoritatea în comunitatea europeană e invers", a declarat Cătălin Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel