Cristina Herea este însărcinată / foto

Cristina Herea a născut
Cristina Herea a născut

Cristina Herea este însărcinată. Ziarista va deveni mamă pentru prima dată, la finalul lunii noiembrie 2021. 

Cristina Herea a postat, pe Instagram, mai multe fotografii cu burtica de viitoare mămică. Ziarista încă nu a dezvăluit sexul copilului.

Cristina Herea, prezentatoarea de știri a postului România TV, s-a căsătorit pe 15 iulie 2019 cu Mihai Benga. Blondina a spus „DA” la starea civilă, iar martorii care au susținut mirii au fost Remus Truică și soția sa, Diana. O săptămână mai târziu, jurnalista s-a căsătorit în fața preotului. Cristina Herea a purtat o superbă rochie de mireasă. 

Cristina Herea, de mai bine de un deceniu în presă

Cristina Herea, jurnalistă România TV, a vorbit la interviurile DC News despre modul în care s-a transformat presa mondenă în ultimii zece ani. 

Presa mondenă s-a transformat, în ultimul deceniu, de la cenuşăreasa de care încercau toate persoanele publice să fugă, la o atracţie, un apanaj al tuturor celor care doresc să fie vizibili. Cristina Herea, cunoscutul jurnalist România TV, a vorbit, la interviurile DC News despre modul în care arăta presa mondenă în momentul în care şi-a început cariera în presă şi cum arată aceasta acum.

"Am intrat în presă acum 12 ani când mondenul acaparase toată zona aceasta publică de presă, însă nu invadase şi zona politică sau socială. Presa modenă era „paria”, era aspectul negativ al presei iar, în general, oamenii încercau să se ferească de această zonă. Ei bine, astăzi este apanajul tuturor celor care vor să fie vizibili, fie ei chiar şi într-un domeniu extrem de serios precum politica.

Acum zece ani presa mondenă nu era echivalentul acestei efemerităţi în care erau foarte mulţi mondeni. Erau mai mulţi artişti, acum este populată de foarte mulţi mondeni. […] Există şi această sete nebună într-o societate subjugată de probleme ca oamenii să se regăsească în problemele celor pe care-i văd la televizor", a declarat Cristina Herea la DC News în 2018.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Herea Benga (@hereacristina)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel