Cristian Pomohaci, decizia Arhiepiscopiei Alba Iulia

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia se va întruni, în cursul zilei de joi, pentru a judeca cazul preotului Cristian Pomohaci.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Arhsipiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, pr. Oliviu Botoi, preotul Cristian Pomohaci nu a prezentat nicio dovadă în cele 30 de zile pe le-a avut la dispoziţie pentru a se disculpa de învinuirile care i s-au adus în spaţiul public.

"În cele 30 de zile pe care părintele Cristian Pomohaci le-a avut la dispoziţie pentru a prezenta probe sau dovezi care să îl disculpe de învinuirile care i s-au adus în spaţiul mediatic nu au fost prezentate probe la Centrul Eparhial. Părintele a fost prezent ieri (marţi - n.r.) la orele după-amiezii la Centrul Eparhial, însă nu s-au prezentat probe care să îl dezvinovăţească de acuzaţiile care i s-au adus”, a spus Botoi.

Conducerea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a analizat, miercuri, cererea depusă de Cristian Pomohaci pentru retragerea temporar din preoţie şi a decis să ceară convocarea Consistoriului Eparhial, organ care va judeca acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel