Cristian Pomohaci, decizia Arhiepiscopiei Alba Iulia

Ema Apostu / 27 iul 2017 / 08:03 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia se va întruni, în cursul zilei de joi, pentru a judeca cazul preotului Cristian Pomohaci.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Arhsipiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, pr. Oliviu Botoi, preotul Cristian Pomohaci nu a prezentat nicio dovadă în cele 30 de zile pe le-a avut la dispoziţie pentru a se disculpa de învinuirile care i s-au adus în spaţiul public.

"În cele 30 de zile pe care părintele Cristian Pomohaci le-a avut la dispoziţie pentru a prezenta probe sau dovezi care să îl disculpe de învinuirile care i s-au adus în spaţiul mediatic nu au fost prezentate probe la Centrul Eparhial. Părintele a fost prezent ieri (marţi - n.r.) la orele după-amiezii la Centrul Eparhial, însă nu s-au prezentat probe care să îl dezvinovăţească de acuzaţiile care i s-au adus”, a spus Botoi.

Conducerea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a analizat, miercuri, cererea depusă de Cristian Pomohaci pentru retragerea temporar din preoţie şi a decis să ceară convocarea Consistoriului Eparhial, organ care va judeca acest caz.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24