EXCLUSIV  Cristian Greţcu şi Silviu Petcu, dezvăluire: Nu mai găseşti aşa ceva!

Divertis
Divertis

"Divertişii" Cristian Greţcu şi Silviu Petcu, invitaţi la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, au rememorat gusturile copilăriei.

Divertişii Cristian Greţcu şi Silviu Petcu, invitaţi la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, au rememorat gusturile copilăriei, acele mâncăruri pe care le mâncau atunci când erau mici, preparate făcute de către părinţi sau bunici din ingrediente simple, la îndemână în acele vremuri. Mâncăruri pe care, aşa cum au spus şi cei doi artişti, nu le mai găseşti astăzi. Iată care sunt mâncărurile de care îşi aduc aminte cei doi umorişti care au făcut carieră în trupa Divertis. Iar cum emisiunea este un adevărat spectacol de la un capăt la celălalt, vă recomandăm să o urmăriţi în întregime. 

Cristian Greţcu: "Pe vremea lui Ceauşescu aveam nişte mâncăruri foarte bune... Era o pâine neagră pe care îmi plăcea foarte mult să o mănânc cu unt şi cu roşii." 

Silviu Petcu: "Făcea bunica papanaşi din flori de salcâm. Lua floarea de salcâm, era spălată şi pusă într-un aluat de clătite şi îl prăjea. Când puneai chestia aia în gură, era ceva de vis. Eu nu am mai apucat. E o amintire din copilărie. [...] Nu găseşti în niciun restaurant aşa ceva. Nu ştiu câţi oameni făceau aşa ceva la noi, în Iaşi."

Urmăreşte declaraţiile celor doi umorişti, aici:

 

Urmăreşte întreaga emisiune, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel