Cristi Gălbenușe, boxer de 25 de ani ucis de romi. Detalii cutremurătoare oferite de tatăl victimei

Foto - romaniatv.net
Foto - romaniatv.net

Vasile Gălbenuşe, tatăl sportivului ucis de un rom în Slatina, a povestit, cu lacrimi în ochi, că fiul său a fost omorât chiar sub ochii soţiei, cu care avea un copil de numai trei luni. El spune că tânărul de 24 de ani era ”vânat” de multă vreme de clanul de romi și este convins că totul a fost premeditat şi că fiul său a fost asasinat.

Bărbatul a fost anunţat prin telefon că fiul său a fost atacat şi a sosit la locul crimei sperând că îl va găsi în viaţă. Nu a putut însă decât să asiste neputincios la manevrele de resuscitare, în timp ce simţea cum copilul îi moare în braţe.

"Am fost anunţat la telefon: 'Veniţi repede, că l-au omorât nişte ţigani pe Cristi!'. Când am ajuns, el era deja mort, avea tăieturi la inimă, pe faţă, pe spate... . Au lăsat copilul cu soacra lui Cristi şi s-a dus cu soţia la terasă, să bea un suc. Ăştia l-au căutat şi au găsit motivul. A fost premeditat totul. Ăştia s-au înarmat, au căutat să declanşeze un conflict şi mi-au omorât copilul. L-au omorât sub ochii soţiei lui", a povestit Vasile Gălbenuşe, împietrit de durere, citat de romaniatv.net.

Vezi și: Sportiv de top, ucis de un clan de romi. Caz similar cu al lui Marian Cozma

Despre Cristi, Vasile Gălbenuşe a povestit că nu era o persoană conflictuală.

"El nu merita chestia asta. Nu era un tip pus pe scandal, dar ei au prins momentul şi au venit cu cuţitul să mi-l omoare. L-au lovit în inimă direct. Copilul a murit pe loc. Dacă nu aveau cuţite şi nu ar fi fost foarte mulţi, Cristi al meu ... . El era boxer de performanţă, ştia să se apere. Era un băiat cald, calm, el mereu aplana scandalurile, era foarte prietenos, nu era arogant, nu intra în clinciuri. Nu ştiu de ce au vrut ei să facă asta. Cred că e la modă", a continuat părintele îndurerat.

Vasile Gălbenuşe a povestit că a simţit efectiv cum se scurge viaţa din fiul său, în ciuda eforturilor paramedicilor de a-l resuscita: "S-a răcit copilul în braţele mele. L-au resuscitat vreo 45 de minute, iar eu tot timpul ăsta am stat cu mâinile pe el. Au distrus o viaţă a unui copil de 25 de ani, iar în urma lui rămânem toţi îndureraţi. Vă daţi seama... copilaşul şi nevasta lui... Ea nu mai ştie de ea".

"Ăştia au încercat de mai multe ori să mi-l omoare pe Cristi, dar n-au reuşit. Nu ştiu dacă au fost aceleaşi persoane aseară, dar printre ei... . Cristi ştia că îl caută, dar nu s-a gândit că vin cu cuţite. Au fost mârşavi, au venit înarmaţi, s-au adunat foarte mulţi. Că dacă erau bărbaţi şi veneau cu mâinile goale...", a mai spus Vasile Gălbenuşe.

Citește și: Cinci adevăruri necruțătoare despre țigani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel