Sportiv de top, ucis de un clan de romi. Caz similar cu al lui Marian Cozma

Un sportiv de performanță a fost ucis de un rom, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03:00, într-un bar din Slatina. Din primele cercetări, se pare că scandalul ar fi fost cauzat de agresor, care nu se află la primul conflict cu legea, transmite romaniatv.net. Victima de 24 de ani se numeşte Cristian Mihăiţă Gălbenuşe și era boxer de performanță, unchiul său, Constantin Gălbenușe, fiind cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt.

Scandalul în urma căruia boxerul a fost ucis ar fi fost declanşat de către un grup de romi aflat în acel moment în bar și al cărui comportament îi deranja pe ceilalţi clienţi.

Conform declaraţiilor unor martori, patronul barului ar fi încercat să îi convingă pe scandalagii că atitudinea lor îi deranjează pe ceilalţi clienţi, dar membrii grupului de romi au continuat să se manifeste. Drept urmare, patronul localului a apelat la ajutorul unei persoane pe care o mai chemase în câteva situaţii similare.

Citește și: Cinci adevăruri necruțătoare despre țigani

Potrivit adevarul.ro, persoana chemată în ajutor a fost Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, de 24 de ani, boxer de performanţă. Tânărul era nepotul lui Constantin Gălbenuşe, cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt, ce activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Cunoscut ca având un comportament calm, sportivul ar fi încercat, la rândul său, să tempereze atmosfera şi să îi convingă pe clienţii recalcitranţi să părăsească în linişte barul, fără succes însă.

Cristian Mihăiţă Gălbenuşe a fost înjunghiat de mai multe ori de către agresor, cu un cuţit pe care acesta din urmă îl avea asupra sa. Rănile i-au fost fatale sportivului de 24 de ani.

Citește și: Fiul unui cunoscut regizor a ucis şase persoane. Vezi motivul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel