Cozmin Gușă arată un gest de 'OAMENI MICI! Prototip de HOȚOMAN și IPOCRIT liberal'

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Guşă a luat atitudine, după gestul făcut de primarul Mangaliei, care s-a dus la o terasă, împreună cu alți liberali, printre care și Raluca Turcan.

'Primarul Mangaliei: prototip de HOȚOMAN și IPOCRIT liberal. În cazul său, apare și LIPSA DE INTELIGENȚĂ ....

Citesc azi știrea atașată, despre Raluca Turcan & Company, unde o biată chelneriță e pusă la zid că n-ar avea masca și pe nas, în contrapartidă cu “Corecții” de liberali care se prezintă “regulamentar”. Totul preluat de presă din postarea celebrului Radu Cristian, liberalul primar al Mangaliei, în capul mesei, cel cu averea de terenuri de cca 15 milioane de euro moștenire de la maică-sa, plus alte milioane înscrise în declarația de avere C-AR FI CÂȘTIGATE LA LOTO ȘI PĂCĂNELE(!!).

Uitându-mă la filmulețul atașat, să pricep cu ce-a greșit biata chelneriță în fața mărimilor liberale, surpriză: acolo se jucase o scenetă de teatru, primarul și restul s-au lăsat filmați și-au “deferit-o presei” pe femeia ce-i servea, numai că, n-au editat filmarea corect, iar la final apare primarul dându-și jos masca, la finalul “reprezentației”, și îndemnându-i și pe restul să facă la fel!

Iar pentru această Operațiune de “rahat”, unde trebuiau să pară regulamentari, au ales să penalizeze public chelnerița. Gest de OAMENI MICI, ce-arată însă HOȚOMĂNIA și IPOCRIZIA liberale. In cazul Radu Cristian, și PROSTIA!  a scris Cozmin Gușă, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel