Corlățean despre Iohannis: Relansarea relațiilor cu Rusia, gafă de campanie

Titus Corlățean, ministrul de Externe, a fost invitat, miercuri, la DC News unde a discutat despre relațiile europene, euroatlantice ale României, punctând o gafă făcută de Klaus Iohannis.

Titus Corlățean a explicat că relațiile cu Rusia, dar și alte relații externe ale României, reprezintă o temă de campanie, auzită și în 2004 și în 2009 și inclusiv în cadrul campaniei electorale actuale. Acesta consideră că deja "este o temă răsuflată", tratând-o într-un "mod relaxant".

Vezi AICI interviul integral

"Domnul Iohannis a făcut o gafă, a nu știu câta gafă, vorbind de un nou tip de relații și o relansare a relațiilor cu Rusia", a spus minitrul.

"Să știți că dacă există un guvern euroatlantic foarte convins și angajat în cooperarea europeană, euroatlantică,  acesta este un guvern care a demonstrat prin fapte această chestiune.

Citește și: DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Renate Weber: Victor Ponta este cel care fuge de dezbateri cu Klaus Iohannis 

Și știu care sunt contactele premierului cu centrele de decizie euroatlantice, știu foarte bine care sunt proiectele noastre, cele discutate la Washington, la Bruxelles, la NATO, relativ recent cu noul secretar general al NATO, vorbim de chestiuni concrete care au consolidat fundamentul nostru euro-atlantic.

Dezbaterile astea demonstrează o sărăcie a resurselor, a ideilor, a imaginației, din partea oponenților politici, o sărăcie care demonstrează slăbiciune. Această orientare euroatlantică nu doar va continua, ci se va relansa după alegerea lui Victor Ponta ca președinte al României", a declarat Titus Corlățean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel