DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Renate Weber: Victor Ponta este cel care fuge de dezbateri cu Klaus Iohannis

Dezbaterile electorale cu cei doi finaliști în lupta pentru Cotroceni, Klaus Iohannis și Victor Ponta, sunt absolut necesare, fiind o minimă dovadă de respect pentru alegători, a declarat, miercuri, la RFI, europarlamentarul PNL, Renate Weber, în opinia căreia cel care "fuge de astfel de dezbateri" este candidatul Alianței PSD-UNPR-PC.

Renate Weber susține că o dezbatere electorală Victor Ponta şi Klaus Iohannis se impune categoric.

"Eu cred că este minima dovadă de respect faţă de alegători. Indiferent cine ar fi candidaţii la cea mai înaltă funcţie în statul român nu-şi pot permite să fugă de o dezbatere", a afirmat Renate Weber.

Potrivit europarlamentarului PNL, "la ACL efectiv se aşteaptă ca staff-ul de campanie al domnului Ponta să vină şi să accepte discuţiile în vederea stabilirii unor dezbateri, pentru că eu din ce am văzut în prima apariţie televizată după turul întâi a domnului Ponta a fost anunţul participării domniei sale singur, deci în dezbateri cu el însuşi, ca să zic aşa, în nişte emisiuni televizate. Nici o clipă dumnealui nu a vorbit de o discuţie, de o dezbatere cu contracandidatul. Dar ACL-ul şi domnul Iohannis evident îl aşteaptă pe domnul Ponta la o astfel de dezbatere sau la mai multe".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Rovana Plumb, întrebare pentru Klaus Iohannis, privind dezbaterile electorale: De ce vă este teamă...

Renate Weber crede că Victor Ponta este cel care fuge de o dezbatere cu Klaus Iohannis, deoarece candidatul Alianței PSD-UNPR-PC "nu se simte foarte confortabil cu ideea unor astfel de dezbateri", argumentând, totodată, și de ce. "...în astfel de dezbateri s-ar vedea tocmai diferenţele majore dintre cei doi candidaţi şi la astfel de dezbateri, cu tot respectul pentru alegătorii în general ai PSD şi ai domnului Ponta, la astfel de dezbateri se uită cu precădere alegători, cei care l-ar dori pe domnul Iohannis, ştim bine, că e vorba de oameni care au un anume nivel de educaţie, un anume fel de a se raporta la politică. Eu cred sincer că domnul Ponta este cel care fuge de astfel de dezbateri", a mai spus Renate Weber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel