ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Rovana Plumb, întrebare pentru Klaus Iohannis, privind dezbaterile electorale: De ce vă este teamă...

PSD este nemulțumit de faptul că, în pofida faptului că Victor Ponta a adresat în mai multe rânduri provocarea candidatului ACL la Președinție la patru dezbateri electorale, Klaus Iohannis nu a oferit un răspuns tranșant, lăsând decizia pe seama echipelor de campanie a celor doi finaliști în cursa prezidențială.

Vicepreşedintele PSD, Rovana Plumb, i-a adresat candidatului ACL la Președinție, Klaus Iohannis, o întrebare directă, în cadrul conferinței de presă susținută, marți, la sediul PSD.

"Adresez din nou întrebarea: de ce vă este teamă, domnule Iohannis, de a participa la dezbaterile electorale cu Victor Ponta? De două săptămâni domnul Victor Ponta v-a adresat invitaţia de a participa la aceste dezbateri care sunt normale într-o campanie electorală, cu atât mai mult cu cât dvs. vă doriți să fiți președintele tuturor românilor. (...) Astăzi, ați spus că nu vreți să participați la aceste dezbateri. Ce să credem? Că nu aveți curaj, d-le Iohannis? Știți foarte bine că temele propuse pentru a participa la cele patru televiziuni se referă la politica privind situația economică și socială, politica externă și siguranța națională, dezvoltarea instituțiilor politice și a statului de drept, viziunea prezidențială pentru dezvoltarea României. Atât temele, cât și formatul acestor dezbateri sunt stabilte de către televiziuni. Dl Victor Ponta a spus că aceste dezbateri electorale împreună cu dvs vor avea loc la cele patru televiziuni: România TV, Realitatea TV, B1 TV și Antena 3. D-le Iohannis, dacă vreți cu adevărat să deveniți președintele României, atunci trebuie să participați la aceste dezbateri electorale. Altfel, personal, am să consider că dați dovadă de lașitate", a declarat Rovana Plumb.

Întrebată dacă Victor Ponta va merge singur la aceste dezbateri, în condiţiile în care Klaus Iohannis va refuza să participe, liderul social-democrat a precizat că „Victor Ponta va merge la aceste dezbateri fără Klaus Iohannis în platou, pentru că e important ca românii să cunoască care e viziunea sa pe aceste teme”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis refuză confruntarea cu Victor Ponta. Alfred Bulai: Klaus Iohannis ar fi penibil. Va pierde dramatic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel