Constantin Andronache, numit director general al AFER

Rodica Mitu / 15 Martie 2018 / 15:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Constantin Andronache a fost numit director general al Autorităţii Feroviare Române (AFER).

Așadar, Constantin Andronache a fost numit, începând de joi, director general al Autorităţii Feroviare Române (AFER), au declarat, pentru Agerpres, surse din domeniul feroviar. Acesta a fost numit prin Ordinul ministrului Transporturilor 329/15 martie 2018, care intră în vigoare de joi.

Constantin Andronache a fost şef al Departamentului Certificare Subsisteme Structurale şi Vehicule în ONFR (Organismul Notificat Feroviar Român - ONFR). 'După mandatul de anul trecut al lui Victor Badea, care a plecat prin demisie în urma unui miting organizat de angajaţii AFER în faţa Ministerului Transporturilor, directorii generali ai instituţiei sunt schimbaţi tot mai des, ceea ce afectează funcţionarea corectă a AFER', au precizat sursele citate.

Pe cine înlocuiește

Constantin Andronache îl înlocuieşte în funcţie pe Marin Preda, care fusese numit director interimar al AFER în data de 21 noiembrie 2017. Preda l-a înlocuit în funcţie pe Dan Bistreanu, care a fost numit şef al AFER în data de 9 octombrie, după demisia lui Victor Badea.  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24