Constantin Andronache, numit director general al AFER

Constantin Andronache a fost numit director general al Autorităţii Feroviare Române (AFER).

Așadar, Constantin Andronache a fost numit, începând de joi, director general al Autorităţii Feroviare Române (AFER), au declarat, pentru Agerpres, surse din domeniul feroviar. Acesta a fost numit prin Ordinul ministrului Transporturilor 329/15 martie 2018, care intră în vigoare de joi.

Constantin Andronache a fost şef al Departamentului Certificare Subsisteme Structurale şi Vehicule în ONFR (Organismul Notificat Feroviar Român - ONFR). 'După mandatul de anul trecut al lui Victor Badea, care a plecat prin demisie în urma unui miting organizat de angajaţii AFER în faţa Ministerului Transporturilor, directorii generali ai instituţiei sunt schimbaţi tot mai des, ceea ce afectează funcţionarea corectă a AFER', au precizat sursele citate.

Pe cine înlocuiește

Constantin Andronache îl înlocuieşte în funcţie pe Marin Preda, care fusese numit director interimar al AFER în data de 21 noiembrie 2017. Preda l-a înlocuit în funcţie pe Dan Bistreanu, care a fost numit şef al AFER în data de 9 octombrie, după demisia lui Victor Badea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel