Constanţa: Şoferul unui autocamion spânzurat de semiremorca vehiculului

Politia
Politia

Şoferul unui autocamion, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit marţi spânzurat de semiremorca autovehiculului, în parcarea interioară a porţii de acces numărul 7 a Portului Constanţa, după ce poliţiştii îi reţinuseră permisul de conducere, fiind depistat băut la volan, a informat Garda de Coastă.

Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit în dimineaţa zilei în curs pentru controlul documentelor un camion cu semiremorcă, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 28 de ani, care circula dinspre Portul Constanţa către Autostrada A4.

'Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost condus la Serviciul Rutier Constanţa, unde în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge', se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă. În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, şoferului, din judeţul Călăraşi, fiindu-i reţinut permisul de conducere, fără dreptul de a mai conduce.

Cercetări în acest caz

'Ulterior, poliţiştii de frontieră din punctul de control al Porţii de acces numărul 7 a Portului Constanţa l-au găsit pe şoferul camionului în stare de inconştienţă, spânzurat de semiremorcă iar cadrele medicale deplasate la faţa locului au constatat decesul bărbatului', a precizat Garda de Coastă. Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţie Transporturi Maritime continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel