Congres PSD. Rădulescu, nervos: E chiar urât ce s-a întâmplat

Deputatul Cătălin Rădulescu, candidat la funcţia de vicepreşedinte al PSD, a declarat sâmbătă că este 'urât' faptul că nu a fost lăsat să vorbească de la tribuna Sălii Palatului în cadrul Congresului extraordinar al partidului.

'Asta e chiar urât că nu putem să vorbim, înainte de a fi votul, pentru că este important ce spunem şi noi, nu? (...) Mi-e greu să mă mai exprim acum, când văd că nu putem nici măcar să mai discutăm, să ne spunem punctul de vedere', a spus Rădulescu.

[citeste si]

Întrebat de ce crede că a fost luată această decizie de se a interzice unor candidaţi să vorbească la congres, Rădulescu a spus: 'Nu ştiu. Că nu suntem noi bine pregătiţi să vorbim. (...) Sunt foarte multe personalităţi în partidul acesta şi noi suntem mai mici personalităţi şi din cauza asta personalităţile mici trebuie să stea după personalităţile mari. (...) Este o competiţie, eu cred că toţi suntem prieteni, suntem din aceeaşi familie. Nu suntem duşmani între noi, Doamne fereşte. (...) Este o competiţie şi eu nu am văzut şi nu văd rău niciodată ca în cadrul partidului fiecare să candideze pentru anumite funcţii şi lumea să aleagă, nu cu aranjamente, liber, normal şi civilizat. Dacă cineva se supără că există competiţie în partid este rău atunci. (...) Dacă mi se dă cuvântul să vorbesc după ce începe să se voteze, nici nu mai vorbesc'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel