Congres PSD. Rădulescu, nervos: E chiar urât ce s-a întâmplat

Scutaru Cristina / 10 Martie 2018 / 15:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Deputatul Cătălin Rădulescu, candidat la funcţia de vicepreşedinte al PSD, a declarat sâmbătă că este 'urât' faptul că nu a fost lăsat să vorbească de la tribuna Sălii Palatului în cadrul Congresului extraordinar al partidului.

'Asta e chiar urât că nu putem să vorbim, înainte de a fi votul, pentru că este important ce spunem şi noi, nu? (...) Mi-e greu să mă mai exprim acum, când văd că nu putem nici măcar să mai discutăm, să ne spunem punctul de vedere', a spus Rădulescu.

[citeste si]

Întrebat de ce crede că a fost luată această decizie de se a interzice unor candidaţi să vorbească la congres, Rădulescu a spus: 'Nu ştiu. Că nu suntem noi bine pregătiţi să vorbim. (...) Sunt foarte multe personalităţi în partidul acesta şi noi suntem mai mici personalităţi şi din cauza asta personalităţile mici trebuie să stea după personalităţile mari. (...) Este o competiţie, eu cred că toţi suntem prieteni, suntem din aceeaşi familie. Nu suntem duşmani între noi, Doamne fereşte. (...) Este o competiţie şi eu nu am văzut şi nu văd rău niciodată ca în cadrul partidului fiecare să candideze pentru anumite funcţii şi lumea să aleagă, nu cu aranjamente, liber, normal şi civilizat. Dacă cineva se supără că există competiţie în partid este rău atunci. (...) Dacă mi se dă cuvântul să vorbesc după ce începe să se voteze, nici nu mai vorbesc'. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25